- 5,255
- 9,211
- 113
Neyi sayıyorsun Merve
Neyi sayıyorsun Merve
Daha önce de gördüm bir yerde de hocam,kendine göre totemmiş galiba bitene kadar saymak,bende tam bilmiyorum da biri yazmıştı aynı şeyi.Neyi sayıyorsun Merve
Totem Mert Abi bitene kadar sayıyorumNeyi sayıyorsun Merve
Tamam mi devam mi ustadNeyi sayıyorsun Merve
😁Neyi sayıyorsun Merve
O zaman senin foruma ne faydan var kendini dev aynasinda goruyorsun cikarci insansin falan demiyceksin.ayrica bu 2. Hesap eski hesabim surgun57 onuda yaz onuda arar yeri geldi gunde 10 etkinlik acdim yeri geldi 500le roll acdim hedef 2k diyip dagitimda cepdende 2k dagittik.bilmedigin tanimadin insanlar hakkinda boyle ithamlar kullanma bidaha o zaman.ayrica ben orda seni arkadasa kaesi savundum senin ev azindan caban oldu roll falan acdin yazdim lafi bi tarafindan anlayip gelip bana o kelimeleri ettin ben sana ekmek attim sen bana tas attin.neyse iyi geceler2020 üyelik tarihi
2024 üyelik tarihi el insaf hoca ne yaptın yeniyiz daha
bol sansBirde daha deneyelim yatarsak burdan da bugünlük yeter..
1.
CSYD Colo-Colo
CM Chillan
2. Çeyrek 34.5 üst
Ekli dosyayı görüntüle 534041
EfendimMert Abi
Mert dolandirici olan kadir bumuydu?Efendim
3471 o ama bu bu kadir ile o kadir profil oluşturma mesaja sayıları vs aynı bana tuhaf kaçıyorMert dolandirici olan kadir bumuydu?
Kadirlerden uzak durmak lazim ama aeni seviyor kadirler her konuna geliyorlar aksamda gelmisdi 😁3471 o ama bu bu kadir ile o kadir profil oluşturma mesaja sayıları vs aynı bana tuhaf kaçıyor