- 2,244
- 963
- 113
Hala alamadın mı sen parayıFener maçına 3 5 gol aralığı diye bakıyorum dostum ben
Hala alamadın mı sen parayıFener maçına 3 5 gol aralığı diye bakıyorum dostum ben
Verabette 13.8k para duruyor zaten 1 haftadır benim kimlik falan sürekli sarkıtıp duruyorlarHala alamadın mı sen parayı
Eyvallah dostum@Verabet Destek arkadasın bakiyesini ödeyin sizin icin cok buyuk bir bakiye degil. Bu sekilde güven kaybedersiniz. Bu bakiye icin değmez bence yardımcı olun.
Sen galiba trenddeki parayı diyorsum 18.5 o kurtardım onuHala alamadın mı sen parayı
Kardeş nerede paran kaldıysa yardımcı olmaya çalışalım bizimde kaldığında sizler yardımcı olursunuz dünya haliSen galiba trenddeki parayı diyorsum 18.5 o kurtardım onu
Bunu bekliyorum işte dostum kimlik onayı diye salı gününe attılaf vermezlerse konu açarım desteklerinizi esirgemezsiniz biliyorumKardeş nerede paran kaldıysa yardımcı olmaya çalışalım bizimde kaldığında sizler yardımcı olursunuz dünya hali
Valla fener Antalya maçlarından o kadar gol çıkmaz fenerin oyun yapisida buna müsait değil klasik parreira oyunu 1 0 olsun bizim olsun mantığıFener maçına 3 5 gol aralığı diye bakıyorum dostum ben
Fenerbahce hem yorgun hemde forveti yok bence hicbirsekilde girme o maca taraf bahsinden tut alt ve uste kadar giriceksende var oyna fenerin defans evlere şenlikKadrolar Belli Olana Kadar Bekleyeceğim Gençler Girip Girmeyeceğimi Ona Göre Buradan Haber Veririm Sizinde Fikrinizi Almak İstedim.
Ekli dosyayı görüntüle 169625
Paranı güzel maça yatır çekim işlemini kripto şekilde çekmeye çalışBunu bekliyorum işte dostum kimlik onayı diye salı gününe attılaf vermezlerse konu açarım desteklerinizi esirgemezsiniz biliyorum
gir slota keyif yap kardeşim satın almalı oyunlarda odaha iyi😃Kanka zaten parayı ödemiyorlar öylesine yaptım
1k sallayayım o zaman buna güzel kuponlar yapar yine paylaşırım sizinleParanı güzel maça yatır çekim işlemini kripto şekilde çekmeye çalış
Güzel kuponlar hazırlayalım oyna riske girme1k sallayayım o zaman buna güzel kuponlar yapar yine paylaşırım sizinle
Ayarlarız kankaGüzel kuponlar hazırlayalım oyna riske girme
Çok güzel dm sen kupon vermiştim almıştın şimdiyeKadrolar Belli Olana Kadar Bekleyeceğim Gençler Girip Girmeyeceğimi Ona Göre Buradan Haber Veririm Sizinde Fikrinizi Almak İstedim.
Ekli dosyayı görüntüle 169625
Site sponsor zaten kanka yani yanlış anlama her türlü ödeyecekler sen bekle gerisi önemsiz1k sallayayım o zaman buna güzel kuponlar yapar yine paylaşırım sizinle