Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti MetinReis 2 Maç 10k Süper Lig Kombine

Kupon Miktarı
10000
Kupon Oranı
6.8

MetinReis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
522
603
93
Kardesim antalya 11 kisi savunma yapıyor bence direk ms 1 al 2.5 ust cok zor fener de yeni takim bence ve taraftar feneri rahatlatmiyor baski yapiyor hele ilk golu yerseler ali koca kadar salarlar artik fenerin yonetiminin şansı yok
Yönetimin şansı olmasaydı zaten şeçilmezdi reis ali koça kredi sonsuz fenerde

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,134
5,173
113
Bence oynama dostum verabet pronet site er geç pronetten parani alirsin 13k da pronet icin büyük para değil. 70k yaparsan işini zorlastirirsin gerek yok

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Fenerbahce hem yorgun hemde forveti yok bence hicbirsekilde girme o maca taraf bahsinden tut alt ve uste kadar giriceksende var oyna fenerin defans evlere şenlik
fenerin defans evlere mi şenlik
vitor geldiginden beri takımın en oturmuş şeyi savunması nerenle izliyorsun dost macları

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,271
10,879
113
fenerin defans evlere mi şenlik
vitor geldiginden beri takımın en oturmuş şeyi savunması nerenle izliyorsun dost macları
3 lu defansa lazim yok bek yok takimda o isi icra edecek pozisyon veriyor fenerbahce demek istediğim bu

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Adana maçını izledinmi sen altaya dua ettim ben
ben ne adana macında ne helsinki macında net pozisyon verdigimizi hatırlamıyorum.adana macında altayın kurtarıslarının cogu ceza sahası dısındandı.
daha ilk 11 tam bile degil sakatlıktan dönecek topcular var yeni katılacak adamlar var. gecen seneki oynanan futbolu da gördük bu sene en azından sistem denilecek bir şey var ki sistem değiştirmek de kolay degil dost ama suan eksiklere ragmen gayet iyi işler yapıyor takım savunmada

Batursmc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,319
2,793
113
Üyemizin ödemesinin yapılmaması gibi bir durum söz konusu değildir. Risk birimi tarafından talep edilen belgelerin inceleme süreci devam etmektedir. Bu konuda gerekli bilgilendirme yapılmıştır. İyi günler dileriz.
Neden Herkesden belge istiyonux risk birimi bahanesini atıyonuz ortaya adamın ana parası istediği gibi oynar dandik dandik hareketler

MetinReis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
522
603
93
Neden Herkesden belge istiyonux risk birimi bahanesini atıyonuz ortaya adamın ana parası istediği gibi oynar dandik dandik hareketler
Değil mi sanki adamlar nüfus müdürlüğü hayır bir işlerine de yaramayacak o belgeler sırf oyuncuyu bekletip parasını kaybetmesini sağlayacaklar