- 2,478
- 957
- 113
Kral bu Psg bu Bayern’e karşı Barcelona’ya bile dönebilir ikisini de yakın takip ediyorum pandemi arası öncesi ve sonrasında da psg nin atalanta ya elenmesine bile şaşırmazdım kura şansıyla geldi bence buraya kadar Psg öte yandan Bayern özellikle pandemiden sonra makine gibi işliyorBuda yatarsa 1 aydaki kaybim 30 k
ayıp ama , ben parise oynadım 😂😂dost ya sen ya ben kazanalım PSG kazanırsa olmaz
bakalım bugün şans kimin tarafından esecekayıp ama , ben parise oynadım 😂😂
bugün neye oynadıysam yattı. en sağlam kasa kuponum brugge 1.5 üstünden yattı, kalan tek açık kuponum psg ve zararı kapatıyor . artık kesinleşti kupa parise yola çıktıbakalım bugün şans kimin tarafından esecek
güzel bir maç olması dileğiyle dostbugün neye oynadıysam yattı. en sağlam kasa kuponum brugge 1.5 üstünden yattı, kalan tek açık kuponum psg ve zararı kapatıyor . artık kesinleşti kupa parise yola çıktı
şaka bir yana bayern zırt pırt final oynuyor , psg için ise tarihinin fırsatı ayağına geldi. bu fırsatı tepmeyeceklerini düşünüyorum
Sayılı saatler kaldı bakalım bugün hangimiz kazanacak dostbakalım bugün şans kimin tarafından esecek
Psg yemez o kadar en fazla 3 yerKral bu Psg bu Bayern’e karşı Barcelona’ya bile dönebilir ikisini de yakın takip ediyorum pandemi arası öncesi ve sonrasında da psg nin atalanta ya elenmesine bile şaşırmazdım kura şansıyla geldi bence buraya kadar Psg öte yandan Bayern özellikle pandemiden sonra makine gibi işliyor
berabere biterse üzülmem dost Psg yenmesin yeterSayılı saatler kaldı bakalım bugün hangimiz kazanacak dost
Paris hiçbirşey yapamazberabere biterse üzülmem dost Psg yenmesin yeter
birisi tutsun yeter ikiside iyi veriyor2 nizden 1 ı yatıyor kuponun içeriğine bakmamıştım noolcak şimdi
paris dk 1 de zamana oynuyorbaşlıyoruz bol şanslar dost