Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti MHKMHK / Paris - Münih MS 0 1000 Misli

Kupon Miktarı
1001
Kupon Oranı
4.1

batukargasa123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
608
286
63
Buda yatarsa 1 aydaki kaybim 30 k :D
Kral bu Psg bu Bayern’e karşı Barcelona’ya bile dönebilir ikisini de yakın takip ediyorum pandemi arası öncesi ve sonrasında da psg nin atalanta ya elenmesine bile şaşırmazdım kura şansıyla geldi bence buraya kadar Psg öte yandan Bayern özellikle pandemiden sonra makine gibi işliyor

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
bakalım bugün şans kimin tarafından esecek :D
bugün neye oynadıysam yattı. en sağlam kasa kuponum brugge 1.5 üstünden yattı, kalan tek açık kuponum psg ve zararı kapatıyor . artık kesinleşti kupa parise yola çıktı:cool:
şaka bir yana bayern zırt pırt final oynuyor , psg için ise tarihinin fırsatı ayağına geldi. bu fırsatı tepmeyeceklerini düşünüyorum

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,145
154,278
113
bugün neye oynadıysam yattı. en sağlam kasa kuponum brugge 1.5 üstünden yattı, kalan tek açık kuponum psg ve zararı kapatıyor . artık kesinleşti kupa parise yola çıktı:cool:
şaka bir yana bayern zırt pırt final oynuyor , psg için ise tarihinin fırsatı ayağına geldi. bu fırsatı tepmeyeceklerini düşünüyorum
güzel bir maç olması dileğiyle dost :)

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
Kral bu Psg bu Bayern’e karşı Barcelona’ya bile dönebilir ikisini de yakın takip ediyorum pandemi arası öncesi ve sonrasında da psg nin atalanta ya elenmesine bile şaşırmazdım kura şansıyla geldi bence buraya kadar Psg öte yandan Bayern özellikle pandemiden sonra makine gibi işliyor
Psg yemez o kadar en fazla 3 yer

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
2 nizden 1 ı yatıyor kuponun içeriğine bakmamıştım noolcak şimdi:)

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
800 e bozuyor berabere bitmez bu maç iyice düşürdüler

evolaydis

Tanınmış üye
Ayrıcalıklı Üye
15,256
7,578
113
Ben de Palmeiras-Santos maçında çok gol olur 4,5 üste gider diyorum ilk yarıdan 2 gol var en az 3 golü bile bulabilirler bunu da değerlendirebilirsin istersen 3-2 gibi bi skorla bitebilir

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,145
154,278
113
başlıyoruz bol şanslar dost :)

MHKMHK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,751
5,122
113
Paris münihin atak tarzına iyi çalışmış gibi duruyor bu maçta bi anda gol patlamaası olabilir