Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Midas Uygulaması Zengin Olma Hayalleri :)

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,369
48,016
113
Kanka sordum soruşturdum 1 sene önce diyorlar diğeride 6 ay diyorlar Buda yeni çıkmış bildiğim kadarıyla çoğu kişi alıyor öncesinde diğerlerini alanlar baya zengin şuanda 10 coin alsan bi köşede unutsan belki 1 sene sonra belki 1 hafta belkide 1 ay sonra bi çıkacak bu coin aynı bunlar gibi olur
Valla kardeş şimdi sen 1 sene önce 12 lira olan isbank hissesi şuan 5.5 m oldu diyosun bnce bu hiç mümkün bişey deil ben inanamıyorum.inanan varsa onlarada diyecek biseyim yok

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,726
2,875
113
Valla kardeş şimdi sen 1 sene önce 12 lira olan isbank hissesi şuan 5.5 m oldu diyosun bnce bu hiç mümkün bişey deil ben inanamıyorum.inanan varsa onlarada diyecek biseyim yok
Hepsi araştırsın 4 sene önce 2019 da 4 dolar 9 dolar olan şey şuan 5.5 milyon en baba 4 5 sene unut 100 tl at nasıl olsa kumarcı adamlarız hepimiz sil uygulamayı unut gitsin parayı orda elbet bir gün ihtiyacın olur

bogacbey

KUMARI BIRAKTIM.. GÖRÜŞMEK ÜZERE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,323
2,315
113
Dost mantıkken atacağın 12 tl atıp 1 coin alcan 1 at 100 tl at en azından al 8 9 coin kalsın köşede mantıkken iş bankası a 5.5 milyon olmuş iş bankası b 550bin olmuş iş bankası C yeni çıktığı için 12 tl ilerde bi gece de bi fırladı mı 100 bin olcak belki ama bunlar laftan anlamaz bırak biz anlattığımızla kalalım dost bol şanslar iyi forumlar
banka hesabındanmı alıyor bu dost

Ukape

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
899
312
63
Kardaş işbankası A ve işbankası B hisse senedi kurucu senetler dolaşımdaki miktarı kısıtlı. Ama işbankası C hisse senedi yanlış hatırlamıyorsam %48lik payına tekabül eden milyonlarca adet lot yani ederi öyle sandığın gibi milyonlarca tl olmaz.nominal değeri bu.guzel hayel kurmuşsun sadece hayalde kalır.

Nevalcura

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,726
2,875
113
Kardaş işbankası A ve işbankası B hisse senedi kurucu senetler dolaşımdaki miktarı kısıtlı. Ama işbankası C hisse senedi yanlış hatırlamıyorsam %48lik payına tekabül eden milyonlarca adet lot yani ederi öyle sandığın gibi milyonlarca tl olmaz.nominal değeri bu.guzel hayel kurmuşsun sadece hayalde kalır.
Tamam kanka ben aldım siz almayın boşverin konu kapansın

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,921
1,156
113
birader a sı b si yürümüş zaten sen şu işten gram anlasan böyle bi hayale kapılmazsın zaten boş muhabbet sen o hisseyi 30 sene bekle belki ekmek yersin 😁

Ukape

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
899
312
63
Tamam kanka ben aldım siz almayın boşverin konu kapansın
Aaaa süper bir fikir evet yıllar içinde trilyon olur nasıl farketmedik bunu diyerek senin gibi kendimizi kandırsak mı haksız olduğunu anlayacaktın.borsada bi kulak arkamız kaldı didiklemedik.bos hayal kuruyorsun işte allah allah

Visitor

🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,068
1,632
113
Onu bunu bosverinde patron çıldırdı 5 nft al 3 nft öde hadi ekonomiye can verelim

zorbey50

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
353
83
28
Arkadaşlar dostlar hepinize günaydın öncelikle şundan bahsedeyim ben kendim yaptım sizde kumara atacağınıza 500 tl ayırıp bu coini almanızı öneririm şimdik açıklamasını yapıyorum

Uygulama ismi Midas: İş bankası (A) 1 sene önce felan 12 tlden açımı olmuş şuan ederi 5.5 milyon tanesi alanlar zengin oldu şuanda aynı şekil İş Bankası (B) Buda eskiden çıktı şuan ederi 550bin tl civarı Peki gelelim en özel olana İş Bankası (C) çıktı şuanda bunun şuanki piyasası 12 tl aynı şekilde bundan ben 37 tane aldım bekletiyorum öylece bundan alın beyler ciddiyim alın bu coin en baba 100 200 300 bini görür belkide bi gece de çıkan bişey ve bi dahada inmiyor fotoğrafları görsel olarak aşşağıya koyuyorum umarım günün birinde ansızın bi gün zengin oluruz hepimiz…
Teşekkürler bilgi için kardeş 100 tane alıyorum dursun kumarda günlük kaybediyoruz bu parayı belki işe yarar

Spyzera

🏅 🏅 🏅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,080
2,108
113
Konu için teşekkürler aracı kurumdan almanıza gerek yok eğer bu hisseyi alacaksanız işbankası gibi mobil bankacılıktan da kolayca alabiliyorsunuz