NesineKadro fena id at
olmayan 500 sıkıntı degil kral aslinda. olan 500 orada ne kadar barinabilir en büyük mesele o gibiŞans işi be dost . Olmayan 500 den de olmayalım durduk yere 👍😁
+ 510 oldu mu çekeriz kârdayız diye 😁 kripto borsaları yeni türediği dönemde denemelik 600 almıştım btc aldım 640 oldu parliament o zaman 40 civarındaydı çektim sigara aldım. 😁😁olmayan 500 sıkıntı degil kral aslinda. olan 500 orada ne kadar barinabilir en büyük mesele o gibi
Kardesim helal sana şu an 500 atıyorum yansın amk ellemicemArkadaşlar dostlar hepinize günaydın öncelikle şundan bahsedeyim ben kendim yaptım sizde kumara atacağınıza 500 tl ayırıp bu coini almanızı öneririm şimdik açıklamasını yapıyorum
Uygulama ismi Midas: İş bankası (A) 1 sene önce felan 12 tlden açımı olmuş şuan ederi 5.5 milyon tanesi alanlar zengin oldu şuanda aynı şekil İş Bankası (B) Buda eskiden çıktı şuan ederi 550bin tl civarı Peki gelelim en özel olana İş Bankası (C) çıktı şuanda bunun şuanki piyasası 12 tl aynı şekilde bundan ben 37 tane aldım bekletiyorum öylece bundan alın beyler ciddiyim alın bu coin en baba 100 200 300 bini görür belkide bi gece de çıkan bişey ve bi dahada inmiyor fotoğrafları görsel olarak aşşağıya koyuyorum umarım günün birinde ansızın bi gün zengin oluruz hepimiz…
hem oyle hemde son 500 un orada diyelim kumar krizinden ziyade, guzel bi promo yakaladin illaki bozar cekersin onu bu sonuc hic sekmez değişmez devsirilemez+ 510 oldu mu çekeriz kârdayız diye 😁 kripto borsaları yeni türediği dönemde denemelil 600 atmıştım btc aldım 640 oldu parliament o zaman 40 civarındaydı çektim sigara aldım. 😁😁
btc 800 k tl iken almadım şimdi 3 milyon civarı... ne güzel 1 milyonum olacaktı.. ah ah . Bağımlılık bitirdi bizihem oyle hemde son 500 un orada diyelim kumar krizinden ziyade, guzel bi promo yakaladin illaki bozar cekersin onu bu sonuc hic sekmez değişmez devsirilemez
Kardesim düşüncen ve paylaşımın için teşekkürler. Değerli ve iyi niyetli bir paylaşımda bulunmussun. Eleştirilere cevap bile verme.Arkadaşlar dostlar hepinize günaydın öncelikle şundan bahsedeyim ben kendim yaptım sizde kumara atacağınıza 500 tl ayırıp bu coini almanızı öneririm şimdik açıklamasını yapıyorum
Uygulama ismi Midas: İş bankası (A) 1 sene önce felan 12 tlden açımı olmuş şuan ederi 5.5 milyon tanesi alanlar zengin oldu şuanda aynı şekil İş Bankası (B) Buda eskiden çıktı şuan ederi 550bin tl civarı Peki gelelim en özel olana İş Bankası (C) çıktı şuanda bunun şuanki piyasası 12 tl aynı şekilde bundan ben 37 tane aldım bekletiyorum öylece bundan alın beyler ciddiyim alın bu coin en baba 100 200 300 bini görür belkide bi gece de çıkan bişey ve bi dahada inmiyor fotoğrafları görsel olarak aşşağıya koyuyorum umarım günün birinde ansızın bi gün zengin oluruz hepimiz…
Btcturk de gördüm amamidasten başka uygulama var bunu alabileceğim
Dostum 90 larda çıkmış bir hisse senedi ile hayal kuruyorsunuz bak git boğa dönemi kripto ya yatır paranı kumar oynayacagına bak sana tavsiye veriyorum hatta sana isim de vereyim arkm al boğa sonunda 250 300 doları görecekSen çok biliyorsan gelip senn konu acsaydin engin bilgilerini bize sunsaydın.
Adam konu acmis iyi niyetinden bizi dusunmus. Sen çok biliyon da noluyor fesatligindan konu bile acmazsin kimse kazanmasin diye. Begenmediysen konudan uza boş yapma biktik senin gibi katırlardan
BAK şuanki fiyatı 73 lira yap yatırımını unut boğa dönemi sonunda arkana bile bakma 😉Sen çok biliyorsan gelip senn konu acsaydin engin bilgilerini bize sunsaydın.
Adam konu acmis iyi niyetinden bizi dusunmus. Sen çok biliyon da noluyor fesatligindan konu bile acmazsin kimse kazanmasin diye. Begenmediysen konudan uza boş yapma biktik senin gibi katırlardan
Onuda alalım kardeşimgidin ARKM alın boğa sonunda arkanıza bakmayın