Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Midas Uygulaması Zengin Olma Hayalleri :)

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,241
10,120
113
olmayan 500 sıkıntı degil kral aslinda. olan 500 orada ne kadar barinabilir en büyük mesele o gibi :D
+ 510 oldu mu çekeriz kârdayız diye 😁 kripto borsaları yeni türediği dönemde denemelik 600 almıştım btc aldım 640 oldu parliament o zaman 40 civarındaydı çektim sigara aldım. 😁😁

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,444
546
113
Arkadaşlar dostlar hepinize günaydın öncelikle şundan bahsedeyim ben kendim yaptım sizde kumara atacağınıza 500 tl ayırıp bu coini almanızı öneririm şimdik açıklamasını yapıyorum

Uygulama ismi Midas: İş bankası (A) 1 sene önce felan 12 tlden açımı olmuş şuan ederi 5.5 milyon tanesi alanlar zengin oldu şuanda aynı şekil İş Bankası (B) Buda eskiden çıktı şuan ederi 550bin tl civarı Peki gelelim en özel olana İş Bankası (C) çıktı şuanda bunun şuanki piyasası 12 tl aynı şekilde bundan ben 37 tane aldım bekletiyorum öylece bundan alın beyler ciddiyim alın bu coin en baba 100 200 300 bini görür belkide bi gece de çıkan bişey ve bi dahada inmiyor fotoğrafları görsel olarak aşşağıya koyuyorum umarım günün birinde ansızın bi gün zengin oluruz hepimiz…
Kardesim helal sana şu an 500 atıyorum yansın amk ellemicem

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,993
5,605
113
+ 510 oldu mu çekeriz kârdayız diye 😁 kripto borsaları yeni türediği dönemde denemelil 600 atmıştım btc aldım 640 oldu parliament o zaman 40 civarındaydı çektim sigara aldım. 😁😁
hem oyle hemde son 500 un orada diyelim kumar krizinden ziyade, guzel bi promo yakaladin illaki bozar cekersin onu bu sonuc hic sekmez değişmez devsirilemez :D

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,241
10,120
113
hem oyle hemde son 500 un orada diyelim kumar krizinden ziyade, guzel bi promo yakaladin illaki bozar cekersin onu bu sonuc hic sekmez değişmez devsirilemez :D
btc 800 k tl iken almadım şimdi 3 milyon civarı... ne güzel 1 milyonum olacaktı.. ah ah . Bağımlılık bitirdi bizi

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,710
1,775
113
Bu olay harbi den kazandırıyor mu öyle olsa tüm türkiye almaz mı peki

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
626
313
63
Arkadaşlar dostlar hepinize günaydın öncelikle şundan bahsedeyim ben kendim yaptım sizde kumara atacağınıza 500 tl ayırıp bu coini almanızı öneririm şimdik açıklamasını yapıyorum

Uygulama ismi Midas: İş bankası (A) 1 sene önce felan 12 tlden açımı olmuş şuan ederi 5.5 milyon tanesi alanlar zengin oldu şuanda aynı şekil İş Bankası (B) Buda eskiden çıktı şuan ederi 550bin tl civarı Peki gelelim en özel olana İş Bankası (C) çıktı şuanda bunun şuanki piyasası 12 tl aynı şekilde bundan ben 37 tane aldım bekletiyorum öylece bundan alın beyler ciddiyim alın bu coin en baba 100 200 300 bini görür belkide bi gece de çıkan bişey ve bi dahada inmiyor fotoğrafları görsel olarak aşşağıya koyuyorum umarım günün birinde ansızın bi gün zengin oluruz hepimiz…
Kardesim düşüncen ve paylaşımın için teşekkürler. Değerli ve iyi niyetli bir paylaşımda bulunmussun. Eleştirilere cevap bile verme.

Kendi adıma diyebilirim ki. Kesinlikle değerlendireceğim.

Teşekkür ederim tekrar

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,266
5,630
113
Bilgi için teşekkürler kardeşim. Bende değerlendirmeyi düşünüyorum param olursa bir gün :)

Dediğin gibi zaten hiç bi şekilde birikim yapamıyoruz.
12 TL'ye aldığımız şey 100 tl olsa bile 9 kat değerlenmiş oluyor. Bence değerlendirilir.

Jokkers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
768
809
93
Sen çok biliyorsan gelip senn konu acsaydin engin bilgilerini bize sunsaydın.
Adam konu acmis iyi niyetinden bizi dusunmus. Sen çok biliyon da noluyor fesatligindan konu bile acmazsin kimse kazanmasin diye. Begenmediysen konudan uza boş yapma biktik senin gibi katırlardan
Dostum 90 larda çıkmış bir hisse senedi ile hayal kuruyorsunuz bak git boğa dönemi kripto ya yatır paranı kumar oynayacagına bak sana tavsiye veriyorum hatta sana isim de vereyim arkm al boğa sonunda 250 300 doları görecek

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,875
26,288
113
Borsa mantığı işte al ve unut
Uzun vadede her türlü kar. Kumarbaz adam uzun vade olayını kabul etmez gerçi. Adamlar aynı saatte başlayıp aynı saatte biten maçlara kombine yapıyorlar bir an önce sonuçlansın diye. En son çaliştiğim yerde satın alma müdürü vardı ilk arabamı borsadadan aldım filan diyordu. Hatta çalişanlardan 10-15 kişiyi borsaya soktu çoğu kardaydı. Biz dalga geçiyorduk sizin 2 ayda yaptığınız karı biz 45 dkda yapıyoruz diye 😄 Bu arada aklıma eşek kulaklı midas geldi selam olsun 😄

Jokkers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
768
809
93
Sen çok biliyorsan gelip senn konu acsaydin engin bilgilerini bize sunsaydın.
Adam konu acmis iyi niyetinden bizi dusunmus. Sen çok biliyon da noluyor fesatligindan konu bile acmazsin kimse kazanmasin diye. Begenmediysen konudan uza boş yapma biktik senin gibi katırlardan
BAK şuanki fiyatı 73 lira yap yatırımını unut boğa dönemi sonunda arkana bile bakma 😉

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,190
702
113
Valla mantıklı 500 tl atıp almak lazım dursun kenarda bir zararı yok eyvallah kardo