- 1,971
- 1,485
- 113
Hazır limit market ile kullanılıyor. Para transferi yapamazsın .Benim ki az önce onaylandı ama hazir limitle ibana transfer yapılamıyor galiba 0 gozukuyor bakiye
Hazır limit market ile kullanılıyor. Para transferi yapamazsın .Benim ki az önce onaylandı ama hazir limitle ibana transfer yapılamıyor galiba 0 gozukuyor bakiye
Market yiyecek içecek ne varsa alabilirsinBenim ki az önce onaylandı ama hazir limitle ibana transfer yapılamıyor galiba 0 gozukuyor bakiye
Onu bilmiyordum vala ama saçmalık benceBenim ki az önce onaylandı ama hazir limitle ibana transfer yapılamıyor galiba 0 gozukuyor bakiye
Saçma olan birşey yok amaç marketten alışveriş yapman kredi vermiyorki sana ben dün yeni gördüm gittim sigara vs malzeme aldım 2imza attim çıktım. Zor anlarda kullanılır eve sipariş de geliyor sanal marketten.Onu bilmiyordum vala ama saçmalık bence
Saçma olan şey o zaman niye iban ekle para gönder secenegini koymuslarki istersem her türlü onu paraya çevirebirim ama şuan paraya çok şükür ihtiyacım yokSaçma olan birşey yok amaç marketten alışveriş yapman kredi vermiyorki sana ben dün yeni gördüm gittim sigara vs malzeme aldım 2imza attim çıktım. Zor anlarda kullanılır eve sipariş de geliyor sanal marketten.
Papara gibi işte normal hesabina para yatırdın kullanmadın çekim ver gibi.Saçma olan şey o zaman niye iban ekle para gönder secenegini koymuslarki istersem her türlü onu paraya çevirebirim ama şuan paraya çok şükür ihtiyacım yok
Boncuk tabanca varkafama sıkçak silah aranır
param ona bile yetmiyo. mahallede elinde bi çocukta görürsem kapıp kaçacamBoncuk tabanca var
Moneypayda para var ihtiyacın varsa sigara yeme içme benim hesspdan alabilirsinparam ona bile yetmiyo. mahallede elinde bi çocukta görürsem kapıp kaçacam
saol hocam valla ünideydim daha yeni memlekete geldim. ordayken 4-5 gün aç yattım hayatımın en kötü günleriydi para yok yicek bişi yok netimde çok az kalmıştı net giderse herkezle iletişimim tamamen kopçak sonra yrra yicektim saolsun bi arkadaş yardımcı oldu sonra bilet parasınıda halledip bi şekilde geldim memlekete. 2.kez açlık sorununu yaşadım diğeride buna benzerdi allah kimseyi zorda bırakmasın harbiden çok kötü. şimdi para sorunum yok aile evindeyim saolasın hocamMoneypayda para var ihtiyacın varsa sigara yeme içme benim hesspdan alabilirsin
Bilirim yaşadık yaşıyoruz msaol hocam valla ünideydim daha yeni memlekete geldim. ordayken 4-5 gün aç yattım hayatımın en kötü günleriydi para yok yicek bişi yok netimde çok az kalmıştı net giderse herkezle iletişimim tamamen kopçak sonra yrra yicektim saolsun bi arkadaş yardımcı oldu sonra bilet parasınıda halledip bi şekilde geldim memlekete. 2.kez açlık sorununu yaşadım diğeride buna benzerdi allah kimseyi zorda bırakmasın harbiden çok kötü. şimdi para sorunum yok aile evindeyim saolasın hocam
Ben 100 iken alışveriş yaptım fişi yükleyip 2.seviyeye geçtim ertesi gun baktim 500 olmuş, alisveristen 3 gun sonra odedim borcu. Sonra arkadaşım isyerine alisveris yapıyor bana nakit verdi hazir limit ile 480 tl alisveris yapti, ayni gun odedim onuda, limit 1k ya yükseldi. Heralde 5-6 kere daha kullanıp odesem 3-4k olacakYaptım 2.seviye oldu. Limit artmadı. Alışveriş tutarlar ödendikce artacakmis
Poyraz'a whatsApp yazıyorsun hemen 1K yapıyor.. 👊🏼😘Düzenli ödedim limitim 500 olmuş bugün. Siz de değerlendirin bence sigara parası olmayan arkadaşlar