Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Migros’tan 100 -500 TL Arası Alışveriş Fırsatı

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
battımı herkes :D

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
Onu bilmiyordum vala ama saçmalık bence
Saçma olan birşey yok amaç marketten alışveriş yapman kredi vermiyorki sana ben dün yeni gördüm gittim sigara vs malzeme aldım 2imza attim çıktım. Zor anlarda kullanılır eve sipariş de geliyor sanal marketten.

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,089
3,331
113
Saçma olan birşey yok amaç marketten alışveriş yapman kredi vermiyorki sana ben dün yeni gördüm gittim sigara vs malzeme aldım 2imza attim çıktım. Zor anlarda kullanılır eve sipariş de geliyor sanal marketten.
Saçma olan şey o zaman niye iban ekle para gönder secenegini koymuslarki istersem her türlü onu paraya çevirebirim ama şuan paraya çok şükür ihtiyacım yok

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
Saçma olan şey o zaman niye iban ekle para gönder secenegini koymuslarki istersem her türlü onu paraya çevirebirim ama şuan paraya çok şükür ihtiyacım yok
Papara gibi işte normal hesabina para yatırdın kullanmadın çekim ver gibi.

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
Moneypayda para var ihtiyacın varsa sigara yeme içme benim hesspdan alabilirsin
saol hocam valla ünideydim daha yeni memlekete geldim. ordayken 4-5 gün aç yattım hayatımın en kötü günleriydi:( para yok yicek bişi yok netimde çok az kalmıştı net giderse herkezle iletişimim tamamen kopçak sonra yrra yicektim saolsun bi arkadaş yardımcı oldu sonra bilet parasınıda halledip bi şekilde geldim memlekete. 2.kez açlık sorununu yaşadım diğeride buna benzerdi allah kimseyi zorda bırakmasın harbiden çok kötü. şimdi para sorunum yok aile evindeyim saolasın hocam

sonerdinho53

SON DURAK İNTİHAR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,971
1,485
113
saol hocam valla ünideydim daha yeni memlekete geldim. ordayken 4-5 gün aç yattım hayatımın en kötü günleriydi:( para yok yicek bişi yok netimde çok az kalmıştı net giderse herkezle iletişimim tamamen kopçak sonra yrra yicektim saolsun bi arkadaş yardımcı oldu sonra bilet parasınıda halledip bi şekilde geldim memlekete. 2.kez açlık sorununu yaşadım diğeride buna benzerdi allah kimseyi zorda bırakmasın harbiden çok kötü. şimdi para sorunum yok aile evindeyim saolasın hocam
Bilirim yaşadık yaşıyoruz m

EnginAres

Sokaktaki Patiler İçin 1 Kap Su 1 Kap Mama 🙏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,939
2,047
113
Yaptım 2.seviye oldu. Limit artmadı. Alışveriş tutarlar ödendikce artacakmis
Ben 100 iken alışveriş yaptım fişi yükleyip 2.seviyeye geçtim ertesi gun baktim 500 olmuş, alisveristen 3 gun sonra odedim borcu. Sonra arkadaşım isyerine alisveris yapıyor bana nakit verdi hazir limit ile 480 tl alisveris yapti, ayni gun odedim onuda, limit 1k ya yükseldi. Heralde 5-6 kere daha kullanıp odesem 3-4k olacak

Doktorbey

🃏Tanınmış Üye🃏
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,068
1,808
113
Düzenli ödedim limitim 500 olmuş bugün. Siz de değerlendirin bence sigara parası olmayan arkadaşlar