- 526
- 252
- 63
Alışverişi nasıl yapıyorsunuz
Düzenli ödedim limitim 500 olmuş bugün. Siz de değerlendirin bence sigara parası olmayan arkadaşlar
[/QUOhesap bakiyesi 0 diyor yan tarafda 100 yazıyor belge gönderdim ama cvp gelmedi onay gelmesinimi bekleyecem yoksa gidip alışveriş yapabilirmiyim
Migrostan yapıyorsun uygulamada qr kod var kasada oradan ödeme yapiyorsunAlışverişi nasıl yapıyorsunuz
Reis bı dk foto atacam100 yaziyorsa alışveriş yapabilirsin @ismet1991
100 yaziyorsa alışveriş yapabilirsin @ismet1991
Anladım onay beklemeye gerek yok yani eminsin dimi?Tamamdır limit tanımlanmış. Migross mağazasından alışveriş yapabilirsin. Ödemeyi kasada qr okutarak yapiyorsun
Onaylandı sandım ben. Daha onaylanmamış onaylandıktan sonra işlem yapabilirisn. Uzun sürmüyor onay asamasiAnladım onay beklemeye gerek yok yani eminsin dimi?
Yaptım bilgileri doldurdum kimlik fotosu çektim onay bekliyor yaziyorKimlik doğrulaması yapmamışsin ama kimlik doğrulaması yap aktif et. @ismet1991
Onaylanması bekliceksin bildirim gelir onay alincaYaptım bilgileri doldurdum kimlik fotosu çektim onay bekliyor yaziyor
Eyvallah reisOnaylanması bekliceksin bildirim gelir onay alinca
dostum sen kac defa odeme yaptin 500 oldu?Onaylanması bekliceksin bildirim gelir onay alinca
Ben 1 kere alisveris yaptim odedimde 1 ay gecdi ama limit halen 100 tl o soledikleri bilgi fisinide cok denedim kabul etmedi ole kaldiDüzenli ödedim limitim 500 olmuş bugün. Siz de değerlendirin bence sigara parası olmayan arkadaşlar
Migros sanal market uygulamayi indir sepete ekle alacagin urunleri odemeye gelince moneypay seciyorsun o sekil odeniyorAlışverişi nasıl yapıyorsunuz