- 25,594
- 23,584
- 113
Al a a sok arda guleri semihide g sok
Sen yazilani okumuyorsun heralde ben demiyorum bu boyledir montella buna tek basina karar veremez.doktoru arda bu maçta en fazla 25 dk oynabilir derse hocalar buna uyar.bilip bilmeden futboldan anlamadan gelip burda ahkam kesmeyin.arda ya mactan sonra sorsalar o bile aynisini dicektir doktorun ve kondisyonerin kararı diye.kaldi ki montella bu maci gozden çıkarmış olup ardayi ve kenanida cok yipratmakta istemezdi hedef mac cekya macı.Ne yani 39 yaşındaki Ronaldo 180 dk oynuyor arda 19 yaşında kapasitesi yetmiyormu diyosun şimdi?
Aman olmasınlar Allah aşkınaAbdulkerim cezalı çekya maçında yok samet sakatlandı
Sahaya seyirci girme işini sadece bizde oluyor saniyordum adamlar tam 4 kez sahaya girdi hepside Portekizli.3,5 ust bizi kurtaracak ya, olmamasi gereken ne varsa oldu 😔 Ronalda gol atmak istemedi. Sahaya kac kere seyirci girdi oyun hep durdu. Bizim takim hayatinda ilk kez top gormus gibi oynadi. Teşekkürler ne diyelim
Samet 2 maçtır iyi bnde sevmiyom onu ama hakkında yemiyim özellikle önceki maçta o kurtardı takimiAman olmasınlar Allah aşkına
Tmm bro sensinSen yazilani okumuyorsun heralde ben demiyorum bu boyledir montella buna tek basina karar veremez.doktoru arda bu maçta en fazla 25 dk oynabilir derse hocalar buna uyar.bilip bilmeden futboldan anlamadan gelip burda ahkam kesmeyin.arda ya mactan sonra sorsalar o bile aynisini dicektir doktorun ve kondisyonerin kararı diye.kaldi ki montella bu maci gozden çıkarmış olup ardayi ve kenanida cok yipratmakta istemezdi hedef mac cekya macı.
Kiminle oynadık yahu gürcistan onlar bile bir dünya pozisyona girdiler....samet bu takımda işi yok netSamet 2 maçtır iyi bnde sevmiyom onu ama hakkında yemiyim özellikle önceki maçta o kurtardı takimi
Samet yine iyi dost orkuna nasil tahammul ediyor bu hoca anlamadim adam 90 dk sahada yoktuKiminle oynadık yahu gürcistan onlar bile bir dünya pozisyona girdiler....samet bu takımda işi yok net
Portekiz çekya maçında kazanmak için yaptığı baskıyla oynasaydı delik deşik olmuştuk, kasmadılar.Utanç verici bı macti
Şimdi şöyle bı soru sorucam beyler.sizce 3.0dan sonra Portekizli saldi yoksa bizimkilermi iyi oynadılar?
Bence Portekiz skorun keyfini süre süre oyun oynadı ama değişiklikler bayağı etki etti oda bı gercek
3 ten sonra hic yormadilar kendilerini yorulmadanda kazandilar acikcasıPortekiz çekya maçında kazanmak için yaptığı baskıyla oynasaydı delik deşik olmuştuk, kasmadılar.