- 27,645
- 22,899
- 113
Helal lan sana uyşşşşş erkek yiaaaa seni Barcelona la masia scout ekibine alalım hemenKardeşim benim 1futbolcuyu tanımam için 1macini izlemem yeterli doğuştan olmayan özellikler 100macini izlesem neolacak
Helal lan sana uyşşşşş erkek yiaaaa seni Barcelona la masia scout ekibine alalım hemenKardeşim benim 1futbolcuyu tanımam için 1macini izlemem yeterli doğuştan olmayan özellikler 100macini izlesem neolacak
Arkadaşım adamda fizik yok kuvvet yok teknik yok top saklama becerisi yok bunu görmek için kör olmak lazimKardeşim benim 1futbolcuyu tanımam için 1macini izlemem yeterli doğuştan olmayan özellikler 100macini izlesem neolacak
Bitmiş kardeşim bitmiş maçlara ne kaldı şurda böyle top mu oynanır çok kötü vardı ama defans bombokonu farkettim de bundan once az cok yapiyodu biseyler tek macla yargılamayalım adamı
Işte demekki anlamiyormussun bunu anlamis olduk adami isteyen takimlari gordun mu şu saydigin özelliklerin cogu var sadece boyu kisa diye hava topunda yok fizigi müthiş adam geciyor bitirici ve de duvarda oluyorKardeşim benim 1futbolcuyu tanımam için 1macini izlemem yeterli doğuştan olmayan özellikler 100macini izlesem neolacak
Semih milli takımda gereksiz sen bu forumda gereksizsinHelal lan sana uyşşşşş erkek yiaaaa seni Barcelona la masia scout ekibine alalım hemen
DnnsndjakdkkelflalslakbArkadaşım adamda fizik yok kuvvet yok teknik yok top saklama becerisi yok bunu görmek için kör olmak lazim
Teşekkürler forumun en gerekli insanıSemih milli takımda gereksiz sen bu forumda gereksizsin
Adamin en öne cikan ozellikleri yok diyossun bisey anladigin yok zorlamaArkadaşım adamda fizik yok kuvvet yok teknik yok top saklama becerisi yok bunu görmek için kör olmak lazim
Keremi sayıyor sandımAdamin en öne cikan ozellikleri yok diyossun bisey anladigin yok zorlama
Yav yazmicaktim zaten tartismaya bile girmeyecektikDnnsndjakdkkelflalslakb
@butragueno djakdkskdkallfd
Adam aguero ya iyi izlememisim pardonIşte demekki anlamiyormussun bunu anlamis olduk adami isteyen takimlari gordun mu şu saydigin özelliklerin cogu var sadece boyu kisa diye hava topunda yok fizigi müthiş adam geciyor bitirici ve de duvarda oluyor
Yav yazmicaktim zaten tartismaya bile girmeyecektik
Kremde bitirici milli takimi bitirdi gsyi şl de bitirdi puahhahaKeremi sayıyor sandım
Sen anliyon kardeşim futboldan helal sana basketciyle futbol tartışıyorumİşin kısası beyler Almanya’da rezil oluruz Ardayla Kenana üzülecem sadece
Yanında da merih ohBi kere şu Samet akaydın olduğu sürece arka otobana döner
Agueronun skills videosunu niye attin
Kerem dediğin adam pozisyona giriyor pozisyon hazırlıyor kbkma mencister maclarinida iyi izleKremde bitirici milli takimi bitirdi gsyi şl de bitirdi puahhaha