Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Milli Takım

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,647
22,900
113
Açsın Kopenhag maçını da izlesin ve kerem iyi desin bakalım. Okan buruk bundan vazgeçti son haftalarda GS top oynamaya başladı çünkü 11 başladığı her maç sayısız atak öldürdü, sayısız top kontrolü yapamadı, sayısız pas hatası yaptı. Umarım montella da takmaz kafayı buna
Ya tek top vurdu maçts gördün mü gelişine ceza sahası içinde vurdu taca gitti top

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,090
2,634
113
Ahmetcan necip kesinlikle olmalıydı samet ne oynadıda aldılar milli takıma merih youtube videosu çekmek dışında ne yapmış ahmet canın westham maçını bi izlesinler yeter zaten
Samet fbde oynuyodu kovulmuştu sanki bi ara 😁😂

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,203
4,740
113
Boş boş konu başlığı şaşırtmadı

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,010
17,312
113
Ya tek top vurdu maçts gördün mü gelişine ceza sahası içinde vurdu taca gitti top
Her zaman söylüyorum, GS bunu almasaydi şuan kerem diye bir futbolcu bilmiyor olurduk çünkü kesinlikle alt liglerde sürünmeye devam ederdi

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,491
1,135
113
Her zaman söylüyorum, GS bunu almasaydi şuan kerem diye bir futbolcu bilmiyor olurduk çünkü kesinlikle alt liglerde sürünmeye devam ederdi
Keremin istatistiklerini yazsan kral.
Kerem mbappe değil ama müthis ozellikleri de var.
Bence gsde ilk 11 oynamaz şu forumuyla ama takımda kalsın da isterim yunus emin bayram hatta erencan gibi
Matematik diye bir şey var sonuçta

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,647
22,900
113
Gsnin geleni geçeni tokatladığı prime döneminde sırıtmadı kadroda işte