- 15,227
- 7,827
- 113
Değirmenin suyu nereden geliyor ?Sizin çekmeye çalıştığınız paraları enişte keyfine eziyo geceleri napsin yüzde 25 i vbet 2 günde bı 500 ekliyo hayrına değil heralde dost
Değirmenin suyu nereden geliyor ?Sizin çekmeye çalıştığınız paraları enişte keyfine eziyo geceleri napsin yüzde 25 i vbet 2 günde bı 500 ekliyo hayrına değil heralde dost
50k çekip son şans yazdığın günlerinde ki gibiyim dostAynen vurmus parayi eniste ama iste kokusu buraya kadar gelmiyor
Herkesin değirmeni kendine dostDeğirmenin suyu nereden geliyor ?
Allahtan kork dost ne ara 50 cektim50k çekip son şans yazdığın günlerinde ki gibiyim dost
Elbet bu devran döner dostHerkesin değirmeni kendine dost
80 miydi dostAllahtan kork dost ne ara 50 cektim
Yuzde 25 iptal turkcesiElbet bu devran döner dost
Yuzde onu bile degildi80 miydi dost
Ya bırak devran 100 kere döndü zaten dostElbet bu devran döner dost
Yüzde 35 i zorluyoz dostYuzde 25 iptal turkcesi
Hep donsuz donuyor bu devran ne ara don verecekYa bırak devran 100 kere döndü zaten dost
Donu kndn bulcan dost her şeyi devrandan beklemicenHep donsuz donuyor bu devran ne ara don verecek
Haftada iki defa max win alan dostlarin bile 300*400 atiyor en fazla dost yuzde bes e bile razi olman lazimYüzde 35 i zorluyoz dost
Kimmiş onlar dost bize 2 binden aşağı gelmez dostlarını iyi seçHaftada iki defa max win alan dostlarin bile 300*400 atiyor en fazla dost yuzde bes e bile razi olman lazim
Bol şanslarDededen güzel para aldım gençler 100k hedef koydum ulaşırsak güzel bir çekiliş yaparızEkli dosyayı görüntüle 321171
Ben bes saniyede tartarim adami gotunden anlarim birde forumdaki yorumlarindan anlarim kac atacagini senin yeni dostlar bizim eskilerimizKimmiş onlar dost bize 2 binden aşağı gelmez dostlarını iyi seç
Demek ki terazin bozuk dost guzel tartamiyorsunBen bes saniyede tartarim adami gotunden anlarim birde forumdaki yorumlarindan anlarim kac atacagini senin yeni dostlar bizim eskilerimiz
Gram gram nett dost bizi baglamaz gerciDemek ki terazin bozuk dost guzel tartamiyorsun
Keşke 2. defa dönseydi dost 100'e ne gerek varYa bırak devran 100 kere döndü zaten dost
Aglayan adamdan korkcan dost sektör bize bunu öğretti bak en çok ahmo agliyoKeşke 2. defa dönseydi dost 100'e ne gerek var