- 34,552
- 19,151
- 113
Aglamayi bize umut ogretti dost saygimizdan agliyoruzAglayan adamdan korkcan dost sektör bize bunu öğretti bak en çok ahmo agliyo
Aglamayi bize umut ogretti dost saygimizdan agliyoruzAglayan adamdan korkcan dost sektör bize bunu öğretti bak en çok ahmo agliyo
Enişte nin hergun bı 2 bini var keyfine eziyoAglamayi bize umut ogretti dost saygimizdan agliyoruz
Geçen yüklemiş mangırları selam veriyorum beğenip geçiyor o da çok değişti.Aglayan adamdan korkcan dost sektör bize bunu öğretti bak en çok ahmo agliyo
Rollingci dogan seçildi 10k 10k çekip çekip paylas yapıp çıkan para olmadı mı totemleyen dostumuzGeçen yüklemiş mangırları selam veriyorum beğenip geçiyor o da çok değişti.
Her konuda ilk senin haberin oluyor. Çok büyüksünRollingci dogan seçildi 10k 10k çekip çekip paylas yapıp çıkan para olmadı mı totemleyen dostumuz
Hislerimiz kuvvetlidir dost sadece tahminHer konuda ilk senin haberin oluyor. Çok büyüksün
Histen daha fazlası bu kral En son darbeyi de sen haber etmişsin diye dün muhabbet dönüyordu her yerde bağlantıların var biliyoruz.Hislerimiz kuvvetlidir dost sadece tahmin
Var dost makul ücretle sana da ulaştırabilirizHisten daha fazlası bu kral En son darbeyi de sen haber etmişsin diye dün muhabbet dönüyordu her yerde bağlantıların var biliyoruz.
Bize dostluğun gerek fazlasında gözümüz yokVar dost makul ücretle sana da ulaştırabiliriz
Eyvallah dostBize dostluğun gerek fazlasında gözümüz yok
Önemli oyuncuları cezalıÇok iyi kupon
Yalniz dikkatimi çeken sakaryaya 10 çifte neden 1.76 vermiş sakat cezalı mı var
Sakarya evinde ateşli taraftariyla iyi maçlar çıkartıyor
Mac seyircisiz oynanacak. Birde kral Kabongo Kosongo sakatliktan yeni donduÇok iyi kupon
Yalniz dikkatimi çeken sakaryaya 10 çifte neden 1.76 vermiş sakat cezalı mı var
Sakarya evinde ateşli taraftariyla iyi maçlar çıkartıyor
bol şansDededen güzel para aldım gençler 100k hedef koydum ulaşırsak güzel bir çekiliş yaparızEkli dosyayı görüntüle 321171
Sakaryayi severim şehir ve insanları olarakMac seyircisiz oynanacak. Birde kral Kabongo Kosongo sakatliktan yeni dondu
Saolasin 🤗 Benim umidim yok ama insallah cikariz bu sene.Sakaryayi severim şehir ve insanları olarak
Keşke süperligde olsa
Bol şanslarDededen güzel para aldım gençler 100k hedef koydum ulaşırsak güzel bir çekiliş yaparızEkli dosyayı görüntüle 321171