- 4,091
- 2,033
- 113
Framca basket maçında ikinci çeyrek üst al bence o ligde ikinci çeyrek hep yüksek atıyorlar
Nacional Potosi maçına 2.5 üst alabilirsinBen biraz site araştırıp geliyorum maç önerisi olan yazabilir bu arada
Dost çok onermemekle birlikte bugün gördüm burada iki arkadaş alıp çektiler adaxbet 1250 yatırıma 500 bonus veriyor nakit bir kat çevrimi var sanırım 1.50 3 er k çektiler ödendi dediler değerlendirmek istersenLimitlendik orda
Sende buna mı icerledin dost uykuda tutmaz şimdi seni
Garantiden payfixe atiyorum 10 dakikadan aşşağı geçmiyorNacional Potosi maçına 2.5 üst alabilirsin
Geçer hocam en hızlı Ziraat sanırım bu konudaGarantiden payfixe atiyorum 10 dakikadan aşşağı geçmiyor
senin ananada sövseler senin için de içerlenirdim dostSende buna mı icerledin dost uykuda tutmaz şimdi seni
payfix benimde ziraatten 15 dk sürdü bugünGarantiden payfixe atiyorum 10 dakikadan aşşağı geçmiyor
Neye bastık kralKasa 1100
220 tl çevrimsiz bonus aldık
Bu maça bastık gelirse kasa 1600 olucak
Bol şans ne aldık buna ?Kasa 1100
ne bastn bu macaKasa 1100
İy 2.5 üst mü alt mıKasa 1100
Boşver sen uyu dost 4 senedir buradayız ne biz kimsenin namusuna dil uzattık nede kimse bizi rencide etti olmuşsa bir olay tek taraflı değildirsenin ananada sövseler senin için de içerlenirdim dost