- 38,702
- 20,190
- 113
2 kupon var1 gol lazım hocam galiba
2 kupon var1 gol lazım hocam galiba
Sorma vallahi kupon paylaşmaya etkinliklerde kullanıcı adı yazmaya korkar olduk az bı zevkimiz var onunda içine ettilerNormalde kuponları paylaşirim bilen bilir malum siteden hesaplar çalınıyor bu aralar adamlar tasarımdan bile hangi site anlıyor artık
Birer gol iki ayrı mac1 gol lazım hocam galiba
Bol sans kardesBirazdan hesaba yatırcam payfixe geçince siteye atar başlarız hangi siteyi önerirsiniz çevrimsiz güzel bir şekilde hızlı ödemesi olan gece çekimi aktif olan ? Bol şans herkese
Kac gol beklıyorsun federalSorma vallahi kupon paylaşmaya etkinliklerde kullanıcı adı yazmaya korkar olduk az bı zevkimiz var onunda içine ettiler
Senin dostu banlamıslar dayıBol sans kardes
Ben sinerjiciyim dost 1 er gol vasco de gama ve gremioKac gol beklıyorsun federal
Ben basmadim abi ya@Federal42 kac bastın dedık
Nerede abi bizde sigara parası yok ne basmasi@Federal42 kac bastın dedık
Duydum yazmis bana simdi geldim kahvedeydim bakim konuya bi ne olmus diycemde silinmistir msjlarSenin dostu banlamıslar dayı
Sinerjiyle oynatan site varmı hiç bir bilgim yoktu bu konuda link at bakem bi sinerji kuponuda biz yapakBen sinerjiciyim dost 1 er gol vasco de gama ve gremio
H.g abi vurdunmu 101Duydum yazmis bana simdi geldim kahvedeydim bakim konuya bi ne olmus diycemde silinmistir msjlar
Bende goremedım konuyu bilmedıgımden yorum yapmak abest olurDuydum yazmis bana simdi geldim kahvedeydim bakim konuya bi ne olmus diycemde silinmistir msjlar
Esli oynadik esim cok kotuydu herkes tek oynasak 1. Oliyodum 😁H.g abi vurdunmu 101