- 11,927
- 12,074
- 113
Bende 500 yaptim dost duruyor oyleDün gece üye oldum bende 500 yaptım duruyor öyle 300 yatırcam bakalım
Bende 500 yaptim dost duruyor oyleDün gece üye oldum bende 500 yaptım duruyor öyle 300 yatırcam bakalım
Ben 2000 çekim yaptım ama site hala ne ayak onu cozemedim😀😀😀Yaklaşık 5 dakikada falan sorunsuz çekim yaptım.
Bendede durum ayni vallaDün geceden beri 500 yaptık duruyor 300 bulamadık iyimi
Öduyor dost 5 dk icinde al salla tek maca gelmese bile 500 garanti 200 kar. Tabi yatiriminda kazanir ins fazla cekersin. Yada 300 satin al bakarsin guzel bisey oder hic degilse yarisini alsan yine 600 650 cekersinArkadaşlar. Ödüyor mu site? Gerçekten 300₺ son param var yatırayım mı?
"rulet oynamışsınız kimliğinizin fotoğrafını atar mısınız" 🤣🤣🤣Asla asla ama bu siteye yatırım yapmayın sakın konuşmalara bakın kimlik istiyorlar
Hani oderdi kardeşÖduyor dost 5 dk icinde al salla tek maca gelmese bile 500 garanti 200 kar. Tabi yatiriminda kazanir ins fazla cekersin. Yada 300 satin al bakarsin guzel bisey oder hic degilse yarisini alsan yine 600 650 cekersin
Yatırma kimlik istiyoArkadaşlar. Ödüyor mu site? Gerçekten 300₺ son param var yatırayım mı?
Knka lafa bak rulet oynadığınız için kimlik atınMk muhabbete bak sıfırladim bakiyeyi kafa rahat uyuz oldum ztn burdan birilerinede sokarim bonusuna parasina
Odememmi diyor kimlik istiyoHani oderdi kardeş
La kimlik attım simidide passaport istiyorlarOdememmi diyor kimlik istiyo