- 1,310
- 385
- 83
Ben spor girdim slotta kazanamıyorum benSlot mu oynayalım spor mu tavsiye iz nedir
Ben spor girdim slotta kazanamıyorum benSlot mu oynayalım spor mu tavsiye iz nedir
Ococuklarına bak selfie bide ben daha yatırımlı bonus almıyom geçen 1 olay geldi başıma zor kurtardım ana parayı..Yatırım yaptım çekim için selfie filan istiyorlar çekicek lere söyliyim
Az önce çekim yaptım bende deneme bonusundan payfixle iptal ettiler havale yap dediler yine iptsl edildi, bu sefer arsyıp teyit yapılacak dediler aradılar tc doğum günü sordu tamam dediler geldi çekimim ama normal yatırıp yapıp oynamaya güvenilmez gibi pekOcocuklarına bak selfie bide ben daha yatırımlı bonus almıyom geçen 1 olay geldi başıma zor kurtardım ana parayı..
O lisans geçerli olsada bir işe yaradıgı yok zatenLisans geçersiz skinti olurmu ki
Böyle yerlerden deneme alıp 5 bin çekmeye çalışma 1000 yap çek en baba öyle der tabi ne diyecek5 bin ödemedi arkadaşlar 2 saat uğrastırıp kimlikle selfie istediler selfiden sonraki bahane bu numaraya ait başka bir hesap var dendi 72 saat incelemeye alınmış hesap o zaman niye selfie istedin baştan söylesene boş bi site yani
Betgarantiden 2400 tl çektim 😂😂Benim multiler tutuyor Betgaranti de 2çekim yaptım kolaybet çekim yaptım cashwinin promosyon kısmında çıkmıyor
kral nası yaptın bu parayıKnki paylaşan kimse allah razı olsun 2.4 çektim yağ gibi geldi valla
guvenilir cektim ben5000 yaptım 200 yatırıp 1 kat maçda çevirsem çekebilicekmiyim güvenilir mi?
Tahirin ilk mesaji konuyu neden hortlatiyorsun Tahir neden gece gece ırzına selam söyletiyorsunguvenilir cektim ben
Burası çekim paylaşma yeri mi mal oglu malGameofbet çekim
SadikT49
eşekten adam olur bunlardan olmazBurası çekim paylaşma yeri mi mal oglu mal