- 3,895
- 2,025
- 113
Montella Allah belanini versin başka yorumum yok
Sen hangi maçı izledin dostumBarış yüzünden kaybettik bu kadar net
yok kardeşim samet akaydın ferdi kadıoğlu yüzünden kaybettikBarış yüzünden kaybettik bu kadar net
nsıl td kaynaklı değil top yapamayan hollandaya karşı dk 45te takımı geri çekti 11 kişi topun arkasında kaldı attıkları şutların 3/4 45-80 arası çekti hollanda turnuvanın başından beri eleştirilen depay maçın oyuncusu oldu sayesindeya t.d den kaynaklı değil bizimkiler barzo 6 tane net ya net gol fırsatını çöpe attılar pis burun vuruyorlar korkudan
Gsliler kendine yediremiyor barış çıksa kerem girseydi cennete kenanın yerine ön numara olurdu ileri yoktu ki bide arda son 15 dk neden geride oynadıSen hangi maçı izledin dostum
Tam bir oe70 e kadar değişklik yapmaydıya anasını avradını sikiyim onun ben
Adami basarili buluyorlar keske gitse ama gitmez.capini sihdigim iti ya.2.1den somra nasil oynadi takimŞimdi sövecem ban yiyecem. Defolsun gitsin
Oyuncu değişikliği yapmadı ki aptal herif . Yaktı bizi dayıAdami basarili buluyorlar keske gitse ama gitmez.capini sihdigim iti ya.2.1den somra nasil oynadi takim
Turnuva öncesi bu kesin böyleydi. Bence oyuncu havuzumuz daha iyi ama maalesef %100 iş bilen, adil insanların bu işlerde olduğunu düşünmüyorum. Farklı şartlar altında şu kadro daha başarılı olabilrdi çünkü diğer takımlar beklenenden çok daha kötüler. Maçların çoğunu izledim, liglerin yoğun geçmesinden kaynaklı herhalde kötü performanslar çok bence. Sıyrılabilirdik, başaramadık.Milli takimdan kim çeyrek final bekliyorduki başarılı olundu fazlasıyla kadro gücümüz Max son 16 ya yetiyordu eleştiriler yersiz
ya ne alakası var t.d ile Şenol Güneşi`de suçladılar zamanında baştakini suçlamak kolay olayın. bizim oyuncuların hepsi sahtekar mert mulmür,barış alper falan bunlar topçu mu yani fhhfhf bizim oyuncular para için oynar milli ruh falan hikâye yaninsıl td kaynaklı değil top yapamayan hollandaya karşı dk 45te takımı geri çekti 11 kişi topun arkasında kaldı attıkları şutların 3/4 45-80 arası çekti hollanda turnuvanın başından beri eleştirilen depay maçın oyuncusu oldu sayesinde