Bende gördüm o pozisyonu net kırmızı, VAR ile bile konuşmadı.Hepsini geçinde bahanelere yer yok şans olmadı tamam ama xavi Simon’s un sarı kartı gördünüz mü var devreye girmedi mk topla alakası yok direkt bileğe basmış nasıl kırmızı vermediler orada
Paylaştım zaten dost net kırmızı buna sarı kart diyen maldır net hangi ülke olursa olsun ayağı mı kırılması lazımdıBende gördüm o pozisyonu net kırmızı, VAR ile bile konuşmadı.
Hakemler art niyetli dost, Hele bize karşı daha fazla..Paylaştım zaten dost net kırmızı buna sarı kart diyen maldır net hangi ülke olursa olsun ayağı mı kırılması lazımdı
Sameti sakatlarkende tabanla giriyor onada bir şey vermedi 2-0 Dan 2-1 olsa diyeceğim ki çabaladık olmadı haketmedikleri maçı aldılar o zoruma gidiyorHakemler art niyetli dost, Hele bize karşı daha fazla..
Hamit ile montella el birliği ile takımın içine ettiMontella falan hikaye hamit pezevengi ayarlıyor bu kadroyu o ibneyi milli takimdan s.etmeden her zaman ayni senaryo olur cenk tosun ile semih kilicsoy var kenarda pozisyon yakaliyosun ama 82 ye kadar forvetsiz oynuyosun neden çünkü forvetler besiktas kadrosundan
70 e kadar öndeyiz rakip Hollanda değişiklik yok onun ben yedi sülalesini sikiyim teknik direktör kereMontella falan hikaye hamit pezevengi ayarlıyor bu kadroyu o ibneyi milli takimdan s.etmeden her zaman ayni senaryo olur cenk tosun ile semih kilicsoy var kenarda pozisyon yakaliyosun ama 82 ye kadar forvetsiz oynuyosun neden çünkü forvetler besiktas kadrosundan
Ya işte diyorum sırf fenerle galatasaray kadrosu disinda oynatmamaya direttiler resmen oynadigimiz maclara bak barış alperin ne katkısı olmus cenk semih neden hic oynatilmadi defans oyuncularinin attığı şans golleriyle geldik buraya kadar zaten70 e kadar öndeyiz rakip Hollanda değişiklik yok onun ben yedi sülalesini sikiyim teknik direktör kere
Sametin ayağındani bandı söktü lavukBune la buuu sarı mı bu şimdi Ekli dosyayı görüntüle 569741
Kim ne derse desin göte bala yendiler ama kesinlikle kırmızı kart değerlendirmesi iki pozisyonları varSametin ayağındani bandı söktü lavuk
Hocadan kaybettikKim ne derse desin göte bala yendiler ama kesinlikle kırmızı kart değerlendirmesi iki pozisyonları var
Çok kaçırdık son vuruşları iyi yapabilseydik rahat 3 golü bulurdukHocadan kaybettik
Bu kadar geri yaslanmayıp erken hamleler yapsak 2 yemezdik 2 atcak bi oyun oynamıyodu Hollanda ama 70-80 dk gömülürsen illa ki atıcaklarÇok kaçırdık son vuruşları iyi yapabilseydik rahat 3 golü bulurduk
Şansımız yoktu o gollerde yenecek goller degildi 2. Golde panik yaptı neyse de ilk golü cikarabilirdi kaleci konsantre olamadı galibaBu kadar geri yaslanmayıp erken hamleler yapsak 2 yemezdik 2 atcak bi oyun oynamıyodu Hollanda ama 70-80 dk gömülürsen illa ki atıcaklar
Hislerime tercüman olmuşsun broOyuncu değişikliği ni geç yaptı adamlar yoruldu çıkar mert mulduru al zekiyi çıkar kenani al kerem akturkoglunu al
Birazda kerem Andaval gol attırmaya değil atmaya çalışıyor Semih’e iki kere boşta vermedi gitti kaleye vuruyorBu kadar geri yaslanmayıp erken hamleler yapsak 2 yemezdik 2 atcak bi oyun oynamıyodu Hollanda ama 70-80 dk gömülürsen illa ki atıcaklar