- 3,775
- 1,014
- 113
@mountblade tebrikler gec kalmısım devam eder misin
Kanka bende beceremiyorum kabul ediyorum zaten 😁😎😁😎Bana diyen tek elle para sayiyor diger eliyle mesaj yaziyo galiba abi 😁
Kank kendi paramla olmuyor bak dun 15 frebeti 3 kuponda 200yaptım 50 bulup yatıramadım yatırımı 100 yapmıslar şimdi 😁😎 kendi param olsa beceremiyorum ki napimBana diyen tek elle para sayiyor diger eliyle mesaj yaziyo galiba abi 😁
Abi bi ince zarflar gibi oldu yakistiramadim sana 😁Kank kendi paramla olmuyor bak dun 15 frebeti 3 kuponda 200yaptım 50 bulup yatıramadım yatırımı 100 yapmıslar şimdi kendi param olsa beceremiyorum ki napim
Kardesim forumdaki en kral 2 arkadaşımdan biri sensin seni severim bende yerin çok ayrı sana hertürlü takılırım ama suan ince yada kalın bişey sokmadım 😁😎Abi bi ince zarflar gibi oldu yakistiramadim sana 😁
25 gelmis abi her gun 25 gelse ayda 750 iyi para boyle is bulursak bizde yapalim😁Kardesim forumdaki en kral 2 arkadaşımdan biri sensin seni severim bende yerin çok ayrı sana hertürlü takılırım ama suan ince yada kalın bişey sokmadım
kanka kısmet de o kdrda değil ayda çıksa çıksa 150 çıkar katılım cok oluyor alakaya 5 kişiye 50 çekilişine 212 kişi katılmış baksana şansın %1.21 nasıl çıksın ordan bize çekiliş sanada çıkar çıkmazsada bende olursa seni görürüm merak etme sen. Bi 100 bulup su 200ü çeksem biraz morallenicem de durumumu biliyosun cep delik kefken delik25 gelmis abi her gun 25 gelse ayda 750 iyi para boyle is bulursak bizde yapalim😁
Gunaydın dostNe ara wonladın be
Twitter etkinlikleri genelde disari cikiyodu bugun icerde kalmis TH2828 her cekiliste burda bi 50 bi 100 aldi forumdan fena kuruldum ona her forumda twitterda surekli adama cikiyo cekilisyapin dayioglu galibakanka kısmet de o kdrda değil ayda çıksa çıksa 150 çıkar katılım cok oluyor alakaya 5 kişiye 50 çekilişine 212 kişi katılmış baksana şansın %1.21 nasıl çıksın ordan bize çekiliş sanada çıkar çıkmazsada bende olursa seni görürüm merak etme sen. Bi 100 bulup su 200ü çeksem biraz morallenicem de durumumu biliyosun cep delik kefken delik
aynen o adama bende kıl oldum her yerde o var ve cıkıyordagünlük 100-150 kazanıyor galbiaTwitter etkinlikleri genelde disari cikiyodu bugun icerde kalmis TH2828 her cekiliste burda bi 50 bi 100 aldi forumdan fena kuruldum ona her forumda twitterda surekli adama cikiyo cekilisyapin dayioglu galiba
Surekli ya 2 cekilisten biri cikarmi bi adama 0 forumla bagi 150 tl aldi forumdan ben olsam vermem 1 mesajini gormedim dahaaynen o adama bende kıl oldum her yerde o var ve cıkıyordagünlük 100-150 kazanıyor galbia
bide cıkmayında acıtasyon yapıyorSurekli ya 2 cekilisten biri cikarmi bi adama 0 forumla bagi 150 tl aldi forumdan ben olsam vermem 1 mesajini gormedim daha
Ruh hastasi dolubide cıkmayında acıtasyon yapıyor
Kankalar bu çekiliş işini meslek edinenler var akşama kadar pc başında sadece etkinlik kovalayan lar varaynen o adama bende kıl oldum her yerde o var ve cıkıyordagünlük 100-150 kazanıyor galbia
Kanka twtr etkinliğinde 500 msj kuralı yokmuSurekli ya 2 cekilisten biri cikarmi bi adama 0 forumla bagi 150 tl aldi forumdan ben olsam vermem 1 mesajini gormedim daha