- 12,707
- 14,879
- 113
Yokta adam twitterda para lafini duymadan girmiyor foruma ama ona cikiyor iste yapcak bir sey yokKanka twtr etkinliğinde 500 msj kuralı yokmu
Olsun Ali para iyi dursun yarin yaparsin cekimiAksam 18.30 da cekim vermiş Tim Malesef yarına kadar beklicez dostlar. Gece de 03.30 da cekim vermiş Tim 2 hakki doldurdum. Konustum yardimci olmadı lar. Miktar 4k olunca böyle yaptilar
Bizi acemi saniyor lar dostum elimi dahi surmem yani dursun yarin cekerimOlsun Ali para iyi dursun yarin yaparsin cekimi
Sorun yok reısAksam 18.30 da cekim vermiş Tim Malesef yarına kadar beklicez dostlar. Gece de 03.30 da cekim vermiş Tim 2 hakki doldurdum. Konustum yardimci olmadı lar. Miktar 4k olunca böyle yaptilar
Olsun yarını bekleriz. Aman kullanma sakın ali.oynayasın varsa başka siteye para at ordan oyna. Güzel miktar yakma sakın parayıAksam 18.30 da cekim vermiş Tim Malesef yarına kadar beklicez dostlar. Gece de 03.30 da cekim vermiş Tim 2 hakki doldurdum. Konustum yardimci olmadı lar. Miktar 4k olunca böyle yaptilar
devam edicek msnBizi acemi saniyor lar dostum elimi dahi surmem yani dursun yarin cekerim
Burdan devam etmem Atlasbet de bakiye var maçlara bakayim yapicam ordandevam edicek msn
tmmdır bol sansBurdan devam etmem Atlasbet de bakiye var maçlara bakayim yapicam ordan
Yeni rollde görüsmek üzere 😂Burdan devam etmem Atlasbet de bakiye var maçlara bakayim yapicam ordan
burdadır bence@Shellac reis Burda mi
O hep burdadır efendım 😂@Shellac reis Burda mi
şimdi kupon paylaştım dost sorun nedir@Shellac reis Burda mi
Sorun yok reis kupon yapalim diyecektim Sen yapmıssın bile 😄😄şimdi kupon paylaştım dost sorun nedir
senin kuponu da bekliyoruz dostSorun yok reis kupon yapalim diyecektim Sen yapmıssın bile 😄😄