- 9,881
- 3,302
- 113
Canın sağolsun abi beni görmedin herhalde
Canın sağolsun abi beni görmedin herhalde
hiç vermediğim kişileri seçtim özellikle kardeşim başka sefere de sana atarım.erhanın yeri bende ayrı oldugu ıcın o garantıydı zatenCanın sağolsun abi beni görmedin herhalde
aynen kesene bereket papra yollandı bilekesene bereket olsun ..
Peki, nasıl uygun gördüysen tabi ama baştan beri 4 kişi vardı zaten. Benim hayatta şansım hep bu olsun sağlık olsunhiç vermediğim kişileri seçtim özellikle kardeşim başka sefere de sana atarım.erhanın yeri bende ayrı oldugu ıcın o garantıydı zaten
Sağolasın Ali teşekkür ederiz etkinliğin içinhiç vermediğim kişileri seçtim özellikle kardeşim başka sefere de sana atarım.erhanın yeri bende ayrı oldugu ıcın o garantıydı zaten
iyi sabahlar dost@Shellac uyku tutmadı mi reis
Kazancın daim olsun dost iyi sabahlararkadaşlara hediyeleri yolladım @Shellac dostum konuyu kapatabilirsin istersen
Eyv reis kayıp kuponlarina üzüldükiyi sabahlar dost
teşekkürler dost hayırlı sabahlarKazancın daim olsun dost iyi sabahlar
olur öyle şeyler dost hayat devam ediyor pes etmek yok elbet şans güzelinden dönerEyv reis kayıp kuponlarina üzüldük
Cümleten bol şans arkadaşlar gelirse 1 şanslı arkadaşa 50 tl Ekli dosyayı görüntüle 100357
Inşallah çıkar ua
iyi sabahlar dost@erhanbey22 iyi sabahlar dost
TebrıklerCümleten bol şans arkadaşlar gelirse 1 şanslı arkadaşa 50 tl Ekli dosyayı görüntüle 100357