Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mountblade Kasa 500 Hedef 1.3K 5 kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
cidden beni boyle bi insan olarak mi kafanda kurdun ?
kardeşim burda basılan paralar öyle sende her rollingdesin ben gibi ben kazanmak için değilim yani burda sadece vakit öldürüyorum bağımlı oldugum kumara sanki beniö param gitmiş gibi üzülüyorum ama sizler hep kupon yolla gelsin masa tenisi olsun hentbol olsun futbol olsun yeterki gelsin kafasındasınız aga hele 2 3 kişi var hiç yoruma girmez sadece gaza getiriyor oyna bu sefer gelecek oyna sunu oyna bunu oyna diye arkadaşın kafası karışıyor parası gidiyor

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
kardeşim burda basılan paralar öyle sende her rollingdesin ben gibi ben kazanmak için değilim yani burda sadece vakit öldürüyorum bağımlı oldugum kumara sanki beniö param gitmiş gibi üzülüyorum ama sizler hep kupon yolla gelsin masa tenisi olsun hentbol olsun futbol olsun yeterki gelsin kafasındasınız aga hele 2 3 kişi var hiç yoruma girmez sadece gaza getiriyor oyna bu sefer gelecek oyna sunu oyna bunu oyna diye arkadaşın kafası karışıyor parası gidiyor
sen sakamisin ya ben neden bunun amacinda olayim burda 170 tl yapiyorum 50 tl sini dagitiyorum ihtiyaci olan vardir belki diye hic mi takip etmiyosun son 20 tl olsun konu aciyorum bekki birinin ihtiyacini gorurum diye gercekten ayip yaptigin suan senin.

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,722
12,755
113
Kardesim bak kimler oldugunu soylersin kimse ustune alinmaz acikca isim.vereceksin ortaya laf atma en uyuz oldugum sey bu isim.ver bilelim yoksa herkes ustune alinir anladin mi 2 3 kisi kimse soyleyeceksin burda konuyu takip eden 10 kisi var

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
Kardesim bak kimler oldugunu soylersin kimse ustune alinmaz acikca isim.vereceksin ortaya laf atma en uyuz oldugum sey bu isim.ver bilelim yoksa herkes ustune alinir anladin mi 2 3 kisi kimse soyleyeceksin burda konuyu takip eden 10 kisi var
kardeş ustune alınan zaten aynısını yapıyordur dediklerimin ama sana söz 2 3 gün takip edecem konularda bu insanları kullanıcı adlarını yazacam sana bunlar diye şimdi kimsenin k adı aklımda değil

Berat2010

Bjk...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,176
5,461
113
Arkadaşlar uzatmayalım adamın rolğnü..... Mayalım gerek yok maça odaklanalım keyfimizi yapalım kazanırsa neşenelim

My856874

bahtsız üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
9,672
4,548
113
kardeş uzatmalık birşey yok zaten sadece ben birşey dedim üstüne alınan bana saydırdı

Nailex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
7,649
3,979
113
kardeş ustune alınan zaten aynısını yapıyordur dediklerimin ama sana söz 2 3 gün takip edecem konularda bu insanları kullanıcı adlarını yazacam sana bunlar diye şimdi kimsenin k adı aklımda değil
acik acik soyle ben miyim o ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...