- 17,706
- 5,471
- 113
25
kardeşim burda basılan paralar öyle sende her rollingdesin ben gibi ben kazanmak için değilim yani burda sadece vakit öldürüyorum bağımlı oldugum kumara sanki beniö param gitmiş gibi üzülüyorum ama sizler hep kupon yolla gelsin masa tenisi olsun hentbol olsun futbol olsun yeterki gelsin kafasındasınız aga hele 2 3 kişi var hiç yoruma girmez sadece gaza getiriyor oyna bu sefer gelecek oyna sunu oyna bunu oyna diye arkadaşın kafası karışıyor parası gidiyorcidden beni boyle bi insan olarak mi kafanda kurdun ?
Bol şanslar dilerimSon şans
sen sakamisin ya ben neden bunun amacinda olayim burda 170 tl yapiyorum 50 tl sini dagitiyorum ihtiyaci olan vardir belki diye hic mi takip etmiyosun son 20 tl olsun konu aciyorum bekki birinin ihtiyacini gorurum diye gercekten ayip yaptigin suan senin.kardeşim burda basılan paralar öyle sende her rollingdesin ben gibi ben kazanmak için değilim yani burda sadece vakit öldürüyorum bağımlı oldugum kumara sanki beniö param gitmiş gibi üzülüyorum ama sizler hep kupon yolla gelsin masa tenisi olsun hentbol olsun futbol olsun yeterki gelsin kafasındasınız aga hele 2 3 kişi var hiç yoruma girmez sadece gaza getiriyor oyna bu sefer gelecek oyna sunu oyna bunu oyna diye arkadaşın kafası karışıyor parası gidiyor
Kardesim bak kimler oldugunu soylersin kimse ustune alinmaz acikca isim.vereceksin ortaya laf atma en uyuz oldugum sey bu isim.ver bilelim yoksa herkes ustune alinir anladin mi 2 3 kisi kimse soyleyeceksin burda konuyu takip eden 10 kisi varkardeşim burda basılan paralar öyle sende her rollingdesin ben gibi ben kazanmak için değilim yani burda sadece vakit öldürüyorum bağımlı oldugum kumara sanki beniö param gitmiş gibi üzülüyorum ama sizler hep kupon yolla gelsin masa tenisi olsun hentbol olsun futbol olsun yeterki gelsin kafasındasınız aga hele 2 3 kişi var hiç yoruma girmez sadece gaza getiriyor oyna bu sefer gelecek oyna sunu oyna bunu oyna diye arkadaşın kafası karışıyor parası gidiyor
kardeş ustune alınan zaten aynısını yapıyordur dediklerimin ama sana söz 2 3 gün takip edecem konularda bu insanları kullanıcı adlarını yazacam sana bunlar diye şimdi kimsenin k adı aklımda değilKardesim bak kimler oldugunu soylersin kimse ustune alinmaz acikca isim.vereceksin ortaya laf atma en uyuz oldugum sey bu isim.ver bilelim yoksa herkes ustune alinir anladin mi 2 3 kisi kimse soyleyeceksin burda konuyu takip eden 10 kisi var
acik acik soyle ben miyim o ?kardeş ustune alınan zaten aynısını yapıyordur dediklerimin ama sana söz 2 3 gün takip edecem konularda bu insanları kullanıcı adlarını yazacam sana bunlar diye şimdi kimsenin k adı aklımda değil