Aga bunu benim gitmem bile kurtarmazkanka sen bi git uyumaya
Yalnız dostum masa tenisi ve voleybol kovalamaya devam et biraz Şansın da yaver giderse iyi paralar vurursun iyiysin bunlardaİyi geceler gözler zaten gidici benim yarın öğlen devam ederiz beyler seviyorum sizi @reis24 hariç
Sahi başkan sen başka siteye yatırım yapmıştın galiba en son ne oldu o? @mountblade@mountblade konu sahibinide unutmayalım adamın roll hariç her şeyi konustuk bol şans iyi sabahlar tekrardan
Sağol reis sende baskette öylesinYalnız dostum masa tenisi ve voleybol kovalamaya devam et biraz Şansın da yaver giderse iyi paralar vurursun iyiysin bunlarda
Aynen valla @mounthblade dostum bol sanslar görüşmek uzere@mountblade konu sahibinide unutmayalım adamın roll hariç her şeyi konustuk bol şans iyi sabahlar tekrardan
Orayı da patlattıSahi başkan sen başka siteye yatırım yapmıştın galiba en son ne oldu o? @mountblade
Yatırdım umutun siteye visionbete uyumucksaniz paylasayim maçlarSahi başkan sen başka siteye yatırım yapmıştın galiba en son ne oldu o? @mountblade
Ahah sen paylas destekleyen çıkar mutlaka ben buralardaym zaten 12 ye dogru uyuyorum ancaYatırdım umutun siteye visionbete uyumucksaniz paylasayim maçlar
bir kupon daha edelim ben uyuyamadım şahsen uyumam lazım aslında da olmuyorYatırdım umutun siteye visionbete uyumucksaniz paylasayim maçlar
paylaş paylaş ben buraların zombibaşıyımYatırdım umutun siteye visionbete uyumucksaniz paylasayim maçlar