- 47,002
- 51,213
- 113
Ben yatıyom Reis24 gelirse sakın paylaşma hadi gorusuruz Bol şansYatırdım umutun siteye visionbete uyumucksaniz paylasayim maçlar
Ben yatıyom Reis24 gelirse sakın paylaşma hadi gorusuruz Bol şansYatırdım umutun siteye visionbete uyumucksaniz paylasayim maçlar
Uyumam lazim demekle olmuyo knk harbiden ben ramazan boyunca ortalama öğlen 12 1 arası uyuyup iftara 15 dk kala uyanıyorum bünye alıştı böylebir kupon daha edelim ben uyuyamadım şahsen uyumam lazım aslında da olmuyor
Ulan umutBen yatıyom Reis24 gelirse sakın paylaşma hadi gorusuruz Bol şans
Saol dostum allah rahatlık versinBen yatıyom Reis24 gelirse sakın paylaşma hadi gorusuruz Bol şans
kardeşim telefonu vermedin mi dahabende burdayım
direniyorum
Ben fix öğlen 12 akşam 7 : )yarın calisiom 3 te yatarım bugün geceUyumam lazim demekle olmuyo knk harbiden ben ramazan boyunca ortalama öğlen 12 1 arası uyuyup iftara 15 dk kala uyanıyorum bünye alıştı böyle
Sigara yokken hiç sarmıyor bro o yüzden uyumam daha iyi sinir yapıyorum yoksaUyumam lazim demekle olmuyo knk harbiden ben ramazan boyunca ortalama öğlen 12 1 arası uyuyup iftara 15 dk kala uyanıyorum bünye alıştı böyle
verdim yengene o işe gitti bnde bozuk bi pc var sesi başımı ağrıyor ona geçtim çom donuyo amakardeşim telefonu vermedin mi daha
direniyorum derken yengeye teli vermemek için direnmiyordur inşkardeşim telefonu vermedin mi daha
Olsun kardeşim varlığın yeterverdim yengene o işe gitti bnde bozuk bi pc var sesi başımı ağrıyor ona geçtim çom donuyo ama
Yani ramazanda böylesi en iyisi gibi geliyor bana is günleri haric tabi. Benimde çalıştığım yer kapalı açılınca herşeyi düzene sokarız kolay da bir ortalık toparlansinBen fix öğlen 12 akşam 7 : )yarın calisiom 3 te yatarım bugün gece
Olum güldürmeyin yaa jsjdjddireniyorum derken yengeye teli vermemek için direnmiyordur inş
hayaller dur kızım ya şu el bitsin vericem hiçte taş gelmiyordireniyorum derken yengeye teli vermemek için direnmiyordur inş
yok reis be uykuya direniyorum..direniyorum derken yengeye teli vermemek için direnmiyordur inş
başkan geyiğindeyiz beyav anladım yoksayok reis be uykuya direniyorum..
Bu gelirMiami 110.5 üst