- 4,747
- 1,716
- 113
Son 12 saatte yine çekim var yani yapıyorsun bu sporu 😀Akşam knk
Son 12 saatte yine çekim var yani yapıyorsun bu sporu 😀Akşam knk
Cek payfixle dost sorun olmaz millet ne paralar cekiyorBeyler böyle bğyğkmparalar için PayFix sorun yaratır mı ya da payco diyenler var yardımcı olan işi bilen birisi ulaşsında gerekeni yaparım
200 k tekte çekmek sorun yaratmaz diyorsun yani çünkü bugünde 100 çektim dün 90 yatırdım çektim filanCek payfixle.dost sorun olmaz millet ne paralar cekiyor
Bu sefer payco çek reis dünde cekmissin200 k tekte çekmek sorun yaratmaz diyorsun yani çünkü bugünde 100 çektim dün 90 yatırdım çektim filan
Herhangi problem olmaz dost bende çok çektm payfixeBeyler böyle bğyğkmparalar için PayFix sorun yaratır mı ya da payco diyenler var yardımcı olan işi bilen birisi ulaşsında gerekeni yaparım
Hesabım yok açsam yeniden bunu yarın direk öyle miktar çeksem dikkat çekmez mi ki payco saglammoBu sefer payco çek reis dünde cekmissin
Yükseklerden çektin mi dost böyleHerhangi problem olmaz dost bende çok çektm payfixe
750k limit var. Payfixe girerken onay uyarisi geliyor ya eger onuda onayladiysan belgelerinle limit sorunun kalmiyor200 k tekte çekmek sorun yaratmaz diyorsun yani çünkü bugünde 100 çektim dün 90 yatırdım çektim filan
Payco sağlam ben çok çektim oradanHesabım yok açsam yeniden bunu yarın direk öyle miktar çeksem dikkat çekmez mi ki payco saglammo
Onayladım kanka 400 k limit hakkım var daha bu ay750k limit var. Payfixe girerken onay uyarisi geliyor ya eger onuda onayladiysan belgelerinle limit sorunun kalmiyor
Tek seferde maksimum 50k olarak 3 4 gün boyunca çekim yaptım geçtiğimiz haftalardaYükseklerden çektin mi dost böyle
Tmm sıkıntı yok o zmn cekersin. Bu arkadaslarin payco dedigini hic kullanmadim sen bilirsin yinede tebrikler bu aradaOnayladım kanka 400 k limit hakkım var daha bu ay
Yok ben direk 195 çekmek sitiyprjmTek seferde maksimum 50k olarak 3 4 gün boyunca çekim yaptım geçtiğimiz haftalarda
Saol dostTmm sıkıntı yok o zmn cekersin. Bu arkadaslarin payco dedigini hic kullanmadim sen bilirsin yinede tebrikler bu arada
Kripto cüzdanın yok mu kripto çek en temizi o yüklü çekimlerdeYok ben direk 195 çekmek sitiyprjm
Dostum artık yüksek miktarlarda çekiyorsun artik kripto geç kafan rahat olsun istersen milyon çek kripto ileBeyler böyle bğyğkmparalar için PayFix sorun yaratır mı ya da payco diyenler var yardımcı olan işi bilen birisi ulaşsında gerekeni yaparım
Böyle çekmeye devam edersen payfix hesabını dondurur geçmişte bir çok arkadaşım da oldu bilen bilmeyen konuşuyor200 k tekte çekmek sorun yaratmaz diyorsun yani çünkü bugünde 100 çektim dün 90 yatırdım çektim filan