- 1,995
- 2,610
- 113
Ne alaka la🤣 kendi bankan filan mı var😅@MR.YK ulaş yardımcı olurum para çekme konusunda sağlıklı bır sekılde
Ne alaka la🤣 kendi bankan filan mı var😅@MR.YK ulaş yardımcı olurum para çekme konusunda sağlıklı bır sekılde
Sürekli yüksek rakamlar çekeceksin kripto ile çekim yapsan daha iyi değil mi?Beyler böyle bğyğkmparalar için PayFix sorun yaratır mı ya da payco diyenler var yardımcı olan işi bilen birisi ulaşsında gerekeni yaparım
Aynen oyle ama mr yrk beceremeyebilir onuSürekli yüksek rakamlar çekeceksin kripto ile çekim yapsan daha iyi değil mi?
İtinayla adam tokatlanırNe alaka la🤣 kendi bankan filan mı var😅
İşten başını kaldırsa becerirde işkolik adam on ayda kazanacağıni bir gecede kazanıyor yine de ille de iş diyorAynen oyle ama mr yrk beceremeyebilir onu
İşine devam etmesi guzel bence kumar işine güven olmaz asla bugun var yarin yokİşten başını kaldırsa becerirde işkolik adam on ayda kazanacağıni bir gecede kazanıyor yine de ille de iş diyor
Sıkma canını dost bir gün sende boğazda serpme kahvaltı yaparsınMillet ne para döndürüyor a.g az önce fırından 2 simit aldım bimde üçgen peynir mi alsam vişne suyu mu tartışmasına girdim kendi kendime vişne suyunu bıraktım eve geldim mk
Yok dayı 9 senedir oynuyorum ben max 15k çekmişimdir bir yerden en fazla hiç göremedik bu paralarıSıkma canını dost bir gün sende boğazda serpme kahvaltı yaparsın
Peyniri al cayini demle dost visne suyu ne zaten afiyet olsunMillet ne para döndürüyor a.g az önce fırından 2 simit aldım bimde üçgen peynir mi alsam vişne suyu mu tartışmasına girdim kendi kendime vişne suyunu bıraktım eve geldim mk
Dagitiim olacak 10 bin liraamac ne burada
Çayda yoksa napsınPeyniri al cayini demle dost visne suyu ne zaten afiyet olsun
Su içsin savasimÇayda yoksa napsın