Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling MR.YK / Kasa 26 Hedef 100 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,712
14,881
113
Valla ben genelde bilinmedik liglere oynuyorum en azından oranları iyi oluyor kaybedersek de öyle kaybediyoruz büyük maçlar da oran falan açmiyorlar doğru düzgün
Biz forumda eskiden takıldığımız zamanlarda birkaç sene önce bu saat de bile 20 tane beklemede ve roll konuları olurdu milletin ekonomi bozuldukça psikolojisi de bozuldu maddi durumuda forumda konu yok nerdeyse

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Biz forumda eskiden takıldığımız zamanlarda birkaç sene önce bu saat de bile 20 tane beklemede ve roll konuları olurdu milletin ekonomi bozuldukça psikolojisi de bozuldu maddi durumuda forumda konu yok nerdeyse
Uğursuz geldiği için de açmıyor olabilir millet reis benim buraya paylaştığım son 9 kuponum yattı mesela 🤣

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Bizde yalan yok @Hayat1kumar brom bilir
O gün ne atsam geldiydi öyle bir şans lazım yine
Benim düşüncem de o zaten şansın açık oldu mu oluyor ben geçen ay ne oynadiysam kazanıyordum şimdi kazanamiyorum mesela zorlayinca olmuyor oranlar ile yemin ederim alakası yok 6.20 oran bildim tek maçta şimdi 1.50 bile tutturamiyorum mesela garip bı döngü aq ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...