- 19,288
- 9,849
- 113
Wonn
Ve çıktı ...Teprikler @MR.YKİyi sayı çıktı telafi etti bir dakikada.
Kalan 3 dakikada 13 sayı gelsin artik
Tebrikler
4 dakikada 24 sayı attılar .kurumuş maç geldi
Takipcin sağlam ddddsd20/18 basket dünden beri masalllah
Bugün sabah Fener 2.5 üst 3.5 üst oynayayım dedim kafamda o vardıBenim düşüncem de o zaten şansın açık oldu mu oluyor ben geçen ay ne oynadiysam kazanıyordum şimdi kazanamiyorum mesela zorlayinca olmuyor oranlar ile yemin ederim alakası yok 6.20 oran bildim tek maçta şimdi 1.50 bile tutturamiyorum mesela garip bı döngü aq ya
1/2 yaptı şerefsiz bilbao tam şike takımı oynadığı takıma en az 4-5 atması lazımdı çok fena kaçmış geçmiş olsun dostumAynı alicim teke yatmaya devam
Bizde bilbaodan 65 bin kaçırdık 2.yarı çevirdi maçı şans yoksa bi skm olmazEkli dosyayı görüntüle 653996
ooooOo eniste nerelerdesin sen30 40 basıp hala vbette oynuyorsun ya vallahi hayret
Bunun gibi dolu yani bu işlerden bir cacık olmaz yüksek kovalıyoruz 500 1 milyon vuralım da belki uslanırız diye de o da hikaye hep kayıp1/2 yaptı şerefsiz bilbao tam şike takımı oynadığı takıma en az 4-5 atması lazımdı çok fena kaçmış geçmiş olsun dostum
Öyle hayatta öyle kararsız kaldigin zaman hep yanlış kararı versin en azından ben öyle gördüm yaşadım hayatimda kesin net kendinden emin olduğun zaman doğruyu seçersinBugün sabah Fener 2.5 üst 3.5 üst oynayayım dedim kafamda o vardı
Oynamadım
1.95 üstü 3.65 de 3.5 üstü idi
Bazende kafamızdakileri oynamıyoruz ondan kaybediyoruz
Bu ağzıma rol yap diye balı surup gidenler nerede...nerede @sapsap10 nerede @Redkit1990 uykum geliyor bak dddooooOo eniste nerelerdesin sen