- 56,793
- 31,089
- 113
Buda gelmis mr yrkBol sans gelsin bakalim
Buda gelmis mr yrkBol sans gelsin bakalim
Terbikler broo sanadaBol sans gelsin bakalim
Sabah işten çıktım akşam geldim insanlar boş laflar yapmış ve herşeyi geçtim takip ettirdin diye bir ibare yok dağıtım sözü mü var ortada o da yok, 80 bademden oynamışım 65 e inmiş kuponu atmışım ha zaten ben insanlık yapıp 3-5 kişiyi görecektim ama meyve veren ağaç taşlanır misali suçlu olduk sebebinde işe gitmiş foruma girmemiş olmam bundan sonra 3-5 kişi hariç aklımdaki ki seye işim olmaz zaten. İnsanlara iyilik yaramıyorSen gecenki konuda dagitim yaptinmi dost 80 sayfa takip ettirdin millete @MR.YK bilmdigimden soruyorum
Porsuk ne haber. Maymun arkadaşın nerede.Terbikler
Ne oldu swnin kupon devam ediyor muTerbikler broo sanada
Helal mr yrk arabani al cokta sey yapmaSabah işten çıktım akşam geldim insanlar boş laflar yapmış ve herşeyi geçtim takip ettirdin diye bir ibare yok dağıtım sözü mü var ortada o da yok, 80 bademden oynamışım 65 e inmiş kuponu atmışım ha zaten ben insanlık yapıp 3-5 kişiyi görecektim ama meyve veren ağaç taşlanır misali suçlu olduk sebebinde işe gitmiş foruma girmemiş olmam bundan sonra 3-5 kişi hariç aklımdaki ki seye işim olmaz zaten. İnsanlara iyilik yaramıyor
Helall broo onları biz taşlıyakSabah işten çıktım akşam geldim insanlar boş laflar yapmış ve herşeyi geçtim takip ettirdin diye bir ibare yok dağıtım sözü mü var ortada o da yok, 80 bademden oynamışım 65 e inmiş kuponu atmışım ha zaten ben insanlık yapıp 3-5 kişiyi görecektim ama meyve veren ağaç taşlanır misali suçlu olduk sebebinde işe gitmiş foruma girmemiş olmam bundan sonra 3-5 kişi hariç aklımdaki ki seye işim olmaz zaten. İnsanlara iyilik yaramıyor
Meymun senin tostun🤣🤣Porsuk ne haber. Maymun arkadaşın nerede.
Bendw çöpçu cıktım aga beeNe oldu swnin kupon devam ediyor mu
Porsuk, maymun. Hayvanat bahçesine çevirdiniz forumu aq 🤣Meymun senin tostun🤣🤣
Tabi dost ona da biz ogrettikBu sözü hayat felsefesi yaptım artık dost.
Ekli dosyayı görüntüle 604261
Hayvanat sensin terbiyesizPorsuk, maymun. Hayvanat bahçesine çevirdiniz forumu aq 🤣
Kumar oynayan zaten parayi cope atiyor cokta şey yapmaBendw çöpçu cıktım aga bee
Onu bunu bırakta knk audi a6 al 😂Sabah işten çıktım akşam geldim insanlar boş laflar yapmış ve herşeyi geçtim takip ettirdin diye bir ibare yok dağıtım sözü mü var ortada o da yok, 80 bademden oynamışım 65 e inmiş kuponu atmışım ha zaten ben insanlık yapıp 3-5 kişiyi görecektim ama meyve veren ağaç taşlanır misali suçlu olduk sebebinde işe gitmiş foruma girmemiş olmam bundan sonra 3-5 kişi hariç aklımdaki ki seye işim olmaz zaten. İnsanlara iyilik yaramıyor
Biz kimsenin arkasindan konusamayiz savasim yüzüne soyleriz ne soyleyeceksekBu @butragueno yla @Balporsugu da arkandan çok konuştu mryrk knki
Ben tek kelime etmedim hatta konuyu kitle diye modlara ben etiket attım😣Bu @butragueno yla @Balporsugu da arkandan çok konuştu mryrk knki
Tamam dur kızma Porsuk Bey deriz sana da bundan böyleHayvanat sensin terbiyesiz
Bu gözlükle abey kim bize takmış broKumar oynayan zaten parayi cope atiyor cokta şey yapma
Beyler kovalasın tekerini ısırdıgımTamam dur kızma Porsuk Bey deriz sana da bundan böyle