- 56,793
- 31,089
- 113
Takar takar herkes bize düşman puahhahaBu gözlükle abey kim bize takmış bro
Takar takar herkes bize düşman puahhahaBu gözlükle abey kim bize takmış bro
Uza at kafalıBen tek kelime etmedim hatta konuyu kitle diye modlara ben etiket attım😣
Uluslararası alanda ün yapmış bi profesör. Tanımıyorsan senin ayıbın.Bu gözlükle abey kim bize takmış bro
At kafasına benziyor gözlukleTakar takar herkes bize düşman puahhaha
Ooo alıyor muyuz sonunda arabayı 😄 Kolay gelsin 🖐🏻Araba için son adımlar 1-2 gün daha şans lazım
Senin gözlügüne işerimUza at kafalı
Maalesef beyfendiUluslararası alanda ün yapmış bi profesör. Tanımıyorsan senin ayıbın.
Al bir şizofrenik dahaaaaSen cozmussundur porsuk kım
Aç kişilikler çok. Her kazanandan bir talep beklentileri oluşuyor o konuda çok iyi şeyler yazmıştım beklentisi olanlara ama hala bana laf ettiler. Sanki adam dağıtım olacak diye yazmış. Birde konunun içine +güncel diye yazan am.ipler vardı 🤣🤣🤣Sabah işten çıktım akşam geldim insanlar boş laflar yapmış ve herşeyi geçtim takip ettirdin diye bir ibare yok dağıtım sözü mü var ortada o da yok, 80 bademden oynamışım 65 e inmiş kuponu atmışım ha zaten ben insanlık yapıp 3-5 kişiyi görecektim ama meyve veren ağaç taşlanır misali suçlu olduk sebebinde işe gitmiş foruma girmemiş olmam bundan sonra 3-5 kişi hariç aklımdaki ki seye işim olmaz zaten. İnsanlara iyilik yaramıyor
JdjdjdjdjdjdKonuşmasından belli değil mi ergen eko forumda ki kızlarla manita olurdu sapık hatırlıyon mu
Buda şizofrenik cıktıKonuşmasından belli değil mi ergen eko forumda ki kızlarla manita olurdu sapık hatırlıyon mu
Onu bilmiyomda eko olsa anlardimSence kım
Uza hadi yancıEko degil la ne ekosu
Sen bişeyden anlamıyon diyoz işteOnu bilmiyomda eko olsa anlardim
Abinle düzgün konus savas tokatlarim seniUza hadi yancı
Konu acma seklı bıle ekoya bnzıyıOnu bilmiyomda eko olsa anlardim
Gorduk ak tek hakli oldugun konu yok akSen bişeyden anlamıyon diyoz işte