- 2,063
- 719
- 113
bol şans dostttttt daım olsunParça parça veriyorum çekim gelince bilgi geçerüm
bol şans dostttttt daım olsunParça parça veriyorum çekim gelince bilgi geçerüm
Yam yam bunlar ya efendimHelal gundiii
Dostum ben kendim için demedim sırtlanlar varAz önce dağıtımla işimiz yok diyordun dost
Tebrikler dost araba aliyoz mu simdiParça parça veriyorum çekim gelince bilgi geçerüm
ettim isteyim edebildigimiz kadar artik yav vermese de sikinti yok ki ona umid etmedim kimseye de umid etmiyorum 5 kurusum da yok onemi de yok bi yerlerden biseler cikar yineSen son maçı takip etmemişsin knk @ferdikadıoğlu senin yeri kaptı ayıp etti yapma dedim ama
Hoopp ayıp öyle konuşma zürriYam yam bunlar ya efendim
Doğru bu çünkü sabah da maç vardı ve o da imkansızdan döndü oradakilere söz verdim yazdım
ilk 10 sayfa keser sapı sonrakiler gürgen dedi dur mesajı bulcam 1 dk tost
Ilk 10 dada burdaydım ve şu ana kadar burdayım ama bi sakin olun adam parasını ceksin
LİSTEE NERDE
Doğru bu çünkü sabah da maç vardı ve o da imkansızdan döndü oradakilere söz verdim yazdım
Helal dost herkes senin gibi olsa bak benim ufaklık marinpana ciğer bekler gibi bekliyorettim isteyim edebildigimiz kadar artik yav vermese de sikinti yok ki ona umid etmedim kimseye de umid etmiyorum 5 kurusum da yok onemi de yok bi yerlerden biseler cikar yine
YAPALİMM LİSTEE 5 SAAT TAKİP ETTİK REİSDoğru bu çünkü sabah da maç vardı ve o da imkansızdan döndü oradakilere söz verdim yazdım
Kralll bi çekimin gelsin liste yaparsınDoğru bu çünkü sabah da maç vardı ve o da imkansızdan döndü oradakilere söz verdim yazdım
voleybol maçı dost ordaydık her daim konudayız halende sabahtandır daim olsun kazanc güzel günlerde kullanDoğru bu çünkü sabah da maç vardı ve o da imkansızdan döndü oradakilere söz verdim yazdım
Ulan ne mactı o yaDoğru bu çünkü sabah da maç vardı ve o da imkansızdan döndü oradakilere söz verdim yazdım
Valla nasıl kazandırdık ama recoUlan ne mactı o ya
Öğlen konuya girmişim tam yazarken uyuya kalmısımDoğru bu çünkü sabah da maç vardı ve o da imkansızdan döndü oradakilere söz verdim yazdım
@NashNash keser sapını biraz kullanabilirmiyizilk 10 sayfa keser sapı sonrakiler gürgen dedi dur mesajı bulcam 1 dk tost
5-6 senede 1 kere olur oylesı mıkemmeldıValla nasıl kazandırdık ama reco