- 1,837
- 1,316
- 113
Hosuma gitmiyor şahsen benım sonradan begenen gelen kısılerı sonradan görenlere degıl lafım iş bitince gelenlerebeyler 800 tl dagitcam dedi 40 kisi 20 tl dagitsa herkes kazanie zaten
Hosuma gitmiyor şahsen benım sonradan begenen gelen kısılerı sonradan görenlere degıl lafım iş bitince gelenlerebeyler 800 tl dagitcam dedi 40 kisi 20 tl dagitsa herkes kazanie zaten
Bencilsin kardeş
[/QUOT ) ben bencil değilim burda kaç senelik üyeler var şahsen ben burda hiç bir çekiliş e katılmıyorum binde bı Foruma sadece etkinlik için uğrayan senin gibilerden değilim ağa ben
dostum yapacak birsey yok daha cok caglamasini istemiyorsan bilgisayardan biri girip ekranin goruntusunu atacak konu biticek admingelince de cekecek hala begenen varHosuma gitmiyor şahsen benım sonradan begenen gelen kısılerı sonradan görenlere degıl lafım iş bitince gelenlere
Kesinlikle katılıyorum kardeşim ama yönetimin kararı bişey diyemeyiz , ama konu başından beri burda olanlar belli ve ben 20 liralık çekilişlere anlam veremiyorum kimsenin bi işine yaramıyo 20 lira direk sitelerin kasasına gidiyo 50 yada 100 lira olarak yapılsın bence çekilişbaskan goren geliyor zaten bi anlamı kalmıyor eskiden konu içinde totem yapan takip yapanlara çekiliş yapilirdi şimdi konuda olmuyanu bile cekilişe katıyorlar
Admin bunu görüyor reisimdostum yapacak birsey yok daha cok caglamasini istemiyorsan bilgisayardan biri girip ekranin goruntusunu atacak konu biticek admingelince de cekecek hala begenen var
dostum adminler gelince konu halolurHosuma gitmiyor şahsen benım sonradan begenen gelen kısılerı sonradan görenlere degıl lafım iş bitince gelenlere
begeni saati var herkesin @Shellac adaleti yapar ama bana twittera kaydırcaklar gibi geliyorAdmin bunu görüyor reisim
Tebrikler dost
Yok hani twittera kaydırsa bile yenı uye cekmek ıcın yapılır forımbahıse 500 mesajı olan da katılamaz kuralı var yine haksızlık olur bunkonu rolling konusu twittera kaydırmanın mantıgı yok baksası para atar dagıt der o ayrıbegeni saati var herkesin @Shellac adaleti yapar ama bana twittera kaydırcaklar gibi geliyor
Ahahaha geldiTebrikler dost
kaydirmazlae kocaman rolling yazisi var orda o zaman bende rol acarim totem yapana dagitirim adminler birsey dersede ben hakli olueum ama burayi baska forumla karistirma adminler kral insanlar neyi nerde nasil yapcani bilirlerbegeni saati var herkesin @Shellac adaleti yapar ama bana twittera kaydırcaklar gibi geliyor
Knka rolling kuralları varbegeni saati var herkesin @Shellac adaleti yapar ama bana twittera kaydırcaklar gibi geliyor
HoşgeldimAhahaha geldi
Hoşgeldim