- 4,988
- 15,777
- 113
Ne kadar güzel söz ya78 k için kaç yıl çalışıyorsun da belge onaylanmasına sabredemedin
Ne kadar güzel söz ya78 k için kaç yıl çalışıyorsun da belge onaylanmasına sabredemedin
Atsana 10 k lık çekim iptalleri, bu arada hoşgeldin 120 kKardeşlerim size anlatmak istediklerim var ben çekecektim fakat devamlintaleblerimi reddettiler belge istediler belgelerim bitürlü onaylanmadı 10 bin liralık çekimi dahi devamlı iptal ettiler görüntüsünü atayım dostlar
33 asgari ücret...Ya Emre ne olursa olsun o para 0lanmaz be kardeşim yaptıgın iş değil yani destek var sonuna kadar zorlaman lazımdı 80kyi kac kere bi arada gördün en azından insan 20 30k koparmaya calısır şimdi tırmala dur 20 30 liralarlada aklın basına gelsin
Ya bırak şunu gözünü seviyim aşırı tahrik ediyo insanı sonra dayanamayıp sövüyosun olan sana oluyo dadanma boşkoy gitsinBahtsız uye eskiye dayanarak konusuyosan senden de eskıyım senın yorumların her zaman ters reisim kırıcı birz seç tart bence admine laf eden baska forumla karıatıran yok cogu etkınlık twittera kaydırılıyor o yuzden dıle getirdik
Reis 10 k çekim verdiğinde kasan kaçtı genel geçmiş görüntüsünü atsana reddettiklerinde hakkaten merak ettimTalebimi iptal ettiler belge istediler onaylanmadı bitrulu belgelerim bende sinirlendim kaybettm
Atıyım kardesimReis 10 k çekim verdiğinde kasan kaçtı genel geçmiş görüntüsünü atsana reddettiklerinde hakkaten merak ettim
Belgeye sabredemedim ne demek ya yemin ederim akıl tutulması kardeşim o para bir asgari ücretli çalışanın 3 yılı 1 ay da olsa dokunmayacaksın hee eğer onu sıfırlıyorsan da kumbaranız değil artık şizöfreni başlangıcındasın78 k yi oynayıp 150 k falan yapmayı mi düşünüyodun cidden nasıl bi düşünceyle oynadin merak ediyorum
Çok üzdün bizi emreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeAtıyım kardesim
Bende çok üzüldüm kardesimÇok üzdün bizi emreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
K.adın hatalı emre Rapid olsa öderlerdi Rabid kafa karıstırmısBuyur kardeşim bende sinirlendim kaybettmEkli dosyayı görüntüle 85228
Sen kumarda hep dibe gidersin biz de gidiyoruz ama senin durumun farklı bu kumar senin hayatını elinden alır bi an önce tedavi ol ve kurtul yazık etme kendine sen aşırı hastasın kardeşim . İyi niyetli yazıyorum bunları tersinden anlama lütfenBende çok üzüldüm kardesim
Güzel yorum insanlık icin broSen kumarda hep dibe gidersin biz de gidiyoruz ama senin durumun farklı bu kumar senin hayatını elinden alır bi an önce tedavi ol ve kurtul yazık etme kendine sen aşırı hastasın kardeşim . İyi niyetli yazıyorum bunları tersinden anlama lütfen
Katılıyorum . Bana dopingbet 2 k yi incelemeye almıştı. 1 hafta sonra günlük 250 şer tl olarak 8 taksitle çekebilirsiniz demişlerdi. 1 kuruşunu ellemeyip sabredip çektim . 70 k yı düşünen site daha fazla katladıgın parayı nasıl ödeyecek.Bunlari düşünemiyor musun . Bence de tedavi görmen gerekiyor .Allah sonunu hayretsinSen kumarda hep dibe gidersin biz de gidiyoruz ama senin durumun farklı bu kumar senin hayatını elinden alır bi an önce tedavi ol ve kurtul yazık etme kendine sen aşırı hastasın kardeşim . İyi niyetli yazıyorum bunları tersinden anlama lütfen
K.adın hatalı emre Rapid olsa öderlerdi Rabid kafa karıstırmıs