- 2,791
- 2,332
- 113
Gizliliğe tıkla sana kimler direk mesaj atabilir açnasıl aciyorduk dm yi dost
Gizliliğe tıkla sana kimler direk mesaj atabilir açnasıl aciyorduk dm yi dost
Profil > hesap > gizlilik > size kim mesaj gönderebilir kismini üyeler yapmalısınşimdi dene dost
tamam şimdi dene dostGizliliğe tıkla sana kimler direk mesaj atabilir aç
Daha önce yazismissiniz onun üstünden devam edebiliyorsuniyide bi arkadaş yazdı bana ama dm den o nasıl oldu
5 dakkada onaylanıyor desteğe sor sıkıntı var belgeler yüklenmemiş olabilirherkes çekiyor bizim kimlik daha onayda 4 saat oldu sanırım desteğe yazdık sırada diyor enteresan site
Destek yalancı 3 tane seviye doğruladım tamamlandı yazdı bağlandım desteğe usd'ye çevir diyor profilden Gates 1000 oyununa girin diyor oyunda dedi yalan söylüyor tekrardan bağlandım 15 dakikadır bekliyorum şimdi küfür edeceğimherkes çekiyor bizim kimlik daha onayda 4 saat oldu sanırım desteğe yazdık sırada diyor enteresan site
Kardeş benide görürmüsün PayFix 1829027814Gizliliğe tıkla sana kimler direk mesaj atabilir aç
sordum dost işlem sırasında diyor arkadaşların yarım saatte onay almış dedim yine aynı şeyi attı5 dakkada onaylanıyor desteğe sor sıkıntı var belgeler yüklenmemiş olabilir
Senin dm kapalı diye öyle gösteriyor olabilirmiBak böyle gözüküyor kapalı Ekli dosyayı görüntüle 634620
makina123 bir markadırmakina123 bir markadır . yazan ilk 5 kisiye 200tl fix yok sadece payco
Oyuna girmeden çeviemen gerekiyor USD ye Muro oyun içinde yok öyle bir seçenekDestek yalancı 3 tane seviye doğruladım tamamlandı yazdı bağlandım desteğe usd'ye çevir diyor profilden Gates 1000 oyununa girin diyor oyunda dedi yalan söylüyor tekrardan bağlandım 15 dakikadır bekliyorum şimdi küfür edeceğim
334454456567i8796907908makina123 bir markadır . yazan ilk 5 kisiye 200tl fix yok sadece payco
Oyuna girmeden ki USD yazdım zatenOyuna girmeden çeviemen gerekiyor USD ye Muro oyun içinde yok öyle bir seçenek