- 1,093
- 534
- 113
Alt yapı kaynaklı bakım çalışmasıarkadaslar kod kabul edılmedı dıyor uye olurken sebebını bılen varamı
Alt yapı kaynaklı bakım çalışmasıarkadaslar kod kabul edılmedı dıyor uye olurken sebebını bılen varamı
Kimlik bilgilerini girmen ayrı bir şey kimlik fotoğrafını Önlü arkalı vermen ayrı bir şey hangi siteye kayıt olurken seri numarasını memleketini nüfusa kayıtlı olduğunuz ili ilçeyi giriyorsunuzKardeşim zaten sitelere kaydolurken kimliğini giriyorsun hala ne saçmalıyon kanka
Adam araştırsa hepsini buluyor zaten kankaKimlik bilgilerini girmen ayrı bir şey kimlik fotoğrafını Önlü arkalı vermen ayrı bir şey hangi siteye kayıt olurken seri numarasını memleketini nüfusa kayıtlı olduğunuz ili ilçeyi giriyorsunuz
Turkiyede herkesib kimlik bilgileri patlak zateb 10. Yasindaki cocuk bile bulabilir sebin kimlik bilgileriniKimlik bilgilerini girmen ayrı bir şey kimlik fotoğrafını Önlü arkalı vermen ayrı bir şey hangi siteye kayıt olurken seri numarasını memleketini nüfusa kayıtlı olduğunuz ili ilçeyi giriyorsunuz
Eyvallah baba hepiniz haklısınız ben sözümü geri aldım. Bilgilerin olması ayrı bir şey kimliğin olması ayrı kastettiğim şey buydu ben derdimi anlatamadım. Herkese bol ŞansAdam araştırsa hepsini buluyor zaten kanka
Anladım seni kanka da yapacak bişi yokEyvallah baba hepiniz haklısınız ben sözümü geri aldım. Bilgilerin olması ayrı bir şey kimliğin olması ayrı kastettiğim şey buydu ben derdimi anlatamadım. Herkese bol Şans