- 4,779
- 1,850
- 113
Tamamlandı yazısı gözükmesi lazım seviye 2 ye kadarTamam bana da öyle diyor da şimdi Otomatik atıyor sanki mesajı kimlik onayı nereden görüyorsun
Tamamlandı yazısı gözükmesi lazım seviye 2 ye kadarTamam bana da öyle diyor da şimdi Otomatik atıyor sanki mesajı kimlik onayı nereden görüyorsun
Seviye bir tamamlandı seviye 2 tamamlandı seviye 3 tamamlandı diye yazıyor zatenbir kere yükleyince tekrar izin vermiyor ki sistem
Benim seviye 3Tamamlandı yazısı gözükmesi lazım seviye 2 ye kadar
Freespin eklemesi otomatik normalde sanırım oda yoğunluktan geç düşüyorBenim seviye 3
Bunlar tam namussuz ya dedim kontrol edin dedim 3 seviye de tamamlandı kimlik onayı oldu yazmış şimdi kimlik bilgileri başarılı şekilde onaylanmıştır para birimi kısmında usd'yi seçip kates of Olympus mind oyununa giriş sağlamanıza ardından fredbinleri kullanabileceksiniz diyorgates 1000 olana baktın değil mi?
Ne bileyim ya Şuraya bak yaFreespin eklemesi otomatik normalde sanırım oda yoğunluktan geç düşüyor
robot gibiler beklemekten başka çare yokBunlar tam namussuz ya dedim kontrol edin dedim 3 seviye de tamamlandı kimlik onayı oldu yazmış şimdi kimlik bilgileri başarılı şekilde onaylanmıştır para birimi kısmında usd'yi seçip kates of Olympus mind oyununa giriş sağlamanıza ardından fredbinleri kullanabileceksiniz diyor
bılader yukardan tether işaretını seç. sonra gates 1000 e tıklarkende oyunu acılmadan para bırımıne doları seç. yordun aqSeviye bir tamamlandı seviye 2 tamamlandı seviye 3 tamamlandı diye yazıyor zaten
Biz ne yapıyoruz biz de aynısını yapıyoruz da yok Bonus yok ortada gün içerisinde kontrol edin diyor bilmem ne diyor bir şeyler anlatıyor kendi kendinebılader yukardan tether işaretını seç. sonra gates 1000 e tıklarkende oyunu acılmadan para bırımıne doları seç. yordun aq
Küfür yok sakin dostbılader yukardan tether işaretını seç. sonra gates 1000 e tıklarkende oyunu acılmadan para bırımıne doları seç. yordun aq
Yalan yarında bonus yok diçek k pfinansal güncelleme varmış çekim verilmiyor zaten destek öyle diyor
EvetSite çekimi gönderiyor mı 40 sayfa boş yorum
Ben 50 dolar çektim 1740₺ yapıyorSite çekimi gönderiyor mı 40 sayfa boş yorum
Ref kodu istiyor ne yazacağız
susDoğrulama maili bile gelmiyo bk gibi site
Yükselme kardeş sakinbılader yukardan tether işaretını seç. sonra gates 1000 e tıklarkende oyunu acılmadan para bırımıne doları seç. yordun aq