- 7,501
- 4,298
- 113
38 dolar cekemezsin minimum 100 dolar olduşimdi 38 dolar çekim verdim beklemede.
Ekli dosyayı görüntüle 636992
38 dolar cekemezsin minimum 100 dolar olduşimdi 38 dolar çekim verdim beklemede.
Ekli dosyayı görüntüle 636992
Deneme Bonus kazancınızı yalnızca USDT Tether Kripto cüzdan yöntemiyle çekebilirsiniz. Minimum çekim tutarı 100 USD olup, Deneme Bonusumuzun maksimum çekim limiti bulunmamaktadır. aynen aga 100 dolar38 dolar cekemezsin minimum 100 dolar oldu
mina kodumu sen seytan senden daha şeytan bir suru yamyam var burda inşallah birbirinizi sikmissinizdirArkadaşlar. Bitcoin.com hesabımda 100 dolar var . Fakat gönderme vs yapamıyorum. Çünkü eth hesabinda yeterli gönderim ucreti yok diyor. 720 tl aktarmam lazım en az. Hesabı birine versem güvenilir birine bu işlemi yapsa . Yarı yariya paylaşsak nasıl olur. Ss atıp hesabı verebilirim
🤣🤣🤣mina kodumu sen seytan senden daha şeytan bir suru yamyam var burda inşallah birbirinizi sikmissinizdir
Türkiye'nin en zeki insanlarının olduğu forumda şansını denemiş adam 🤣🤣mina kodumu sen seytan senden daha şeytan bir suru yamyam var burda inşallah birbirinizi sikmissinizdir
Ağa kendi kripto hesabıma değilde mesela başka bir kripto hesabın adına çekim oluyormuGönderdiler 102 doları çok iyi geldi
Yahu kripto da isim mi soruyorlarAğa kendi kripto hesabıma değilde mesela başka bir kripto hesabın adına çekim oluyormu
Net bilgi almak için sordum öğrenmiş oldum sağolasın.Yahu kripto da isim mi soruyorlar
Minimum 100 dostMaksimum 100 dolar sen nasil cektin 102 dolar a.mk
Ben öyle çektm bende yoktu arkadaş cekitmAğa kendi kripto hesabıma değilde mesela başka bir kripto hesabın adına çekim oluyormu
Ulan bı laf sokayım dedin onuda beceremedim 🤣🤣Maksimum 100 dolar sen nasil cektin 102 dolar a.mk
Kardeşim zaten sitelere kaydolurken kimliğini giriyorsun hala ne saçmalıyon kankaAbi hepiniz şaka mısınız cidden yolluyor musunuz kimlik fotoğraflarını. Sitenin bi açıp sıvazlamadığı kalmış
Doğruysa dm at 🤣multiden10kere cektım guzel yontem buldum ayıkmıyorlar
kanka dm gelsenemultiden10kere cektım guzel yontem buldum ayıkmıyorlar