- 551
- 185
- 43
lan salak ben sana alıntı yapmadım ben zaten spinimi almısım alamayan arkadaşa ss attım gavrak senin gibi 10 tane gelsinkörüm evet sana ben ne anlattim sen ne anlatıyon biz canlı destek değiliz git ozaman desteğe sor
lan salak ben sana alıntı yapmadım ben zaten spinimi almısım alamayan arkadaşa ss attım gavrak senin gibi 10 tane gelsinkörüm evet sana ben ne anlattim sen ne anlatıyon biz canlı destek değiliz git ozaman desteğe sor
100 dolar 150 dolar çekenler vardı ama bir haber alamadık bari bilgi verselerde bizde yalandan umitlenmesek demekki ödemeler yatmamış yatsa şimdiye çoktan gelirlerdi boşa kürek salliyoz demekkiBu çekimler noldu arkadaşlar
Gelir belgesi şart mi acabaGelir belgesi ne oluyor ki
lan gavrak benim lafın üstüne dedin denyolan salak ben sana alıntı yapmadım ben zaten spinimi almısım alamayan arkadaşa ss attım gavrak senin gibi 10 tane gelsin
Gelir belgesi yüklemek şart miArkadaşlar bende size yaptıklarımı anlattım ve bonusu aldım, ahiret sorusu gibi sorular sormayın ekstra bildiğim bişey yok, bildiğim herşeyi paylaştım.
Yok dedilerGelir belgesi şart mi acaba
nekadar çekim verdin neden iptal oldu buraya yazda dost bizde bilelim sana zahmet ne olduğunu tahminim 2.seviyede bonusu ekliyor cekimdede kesin 3.seviyeyi ister adres doğrulaması falanÇekim Red oldu 10 kişi kaldı sorucam buraya yazicam hemen
yavsak bi bak bakayım gecmişe sana mı alıntı yaptım baskasına alıntı yaptım sen bana bişey ogretmeye kalkmıssın ben zaten bonusu aldımlan gavrak benim lafın üstüne dedin denyo
şart değil seviye 2 yetiyor dost yapmaGelir belgesi yüklemek şart mi
Aninda ipalCekimi verdik 5 dolar ucreti var diyor kalir 15.5 dolarEkli dosyayı görüntüle 634450
Gelir belgesi yükledin miBeyler benim spin geldi yukarıda ki mesajda oyunda gözükmüyor
HayirGelir belgesi yüklemek şart mi
Tebrikler ins kazasız belasız gelir senin çekmeye ayrıca sevindim o kadar kayiptan sonraCekimi verdik 5 dolar ucreti var diyor kalir 15.5 dolarEkli dosyayı görüntüle 634450
Ok kankaşart değil seviye 2 yetiyor dost yapma
doğru konuş ağzımı bozdurma ulan bu forumda hep bu musibetliler banami denk geliyor abi ya sizi ozelliklemi karşıma çıkarıyorlar ben anlamadım.yavsak bi bak bakayım gecmişe sana mı alıntı yaptım baskasına alıntı yaptım sen bana bişey ogretmeye kalkmıssın ben zaten bonusu aldım
Sadece kimlik yetiyor değil mi