- 937
- 455
- 63
Freespin eklendi ileti geldi. Gates 1000 oyuna girmiyor
dogrulamayı nasıl geçtin knkFreespin eklendi ileti geldi. Gates 1000 oyuna girmiyor
Dost dönemedi bşey ifade etmiyor o gönderiyor zaten sen merak etmeSabaha kadar dönecek sanırım olmadı da demiyor oldu da
Ayarlar doğrulama girdim..önce bilgileri girdim onayladı. Sonra kimlik ön arka foto çekip kırpıp ekledim onayladı. En son ikametgah e devletten indirip yükledim anında onayladı.dogrulamayı nasıl geçtin knk
2 bölüm dizi izledim hala dönüyordönüp duruyor olmuyor mmmmmk
İkemet gerekmiyor kimlik doğrula yetiyor aslındaAyarlar doğrulama girdim..önce bilgileri girdim onayladı. Sonra kimlik ön arka foto çekip kırpıp ekledim onayladı. En son ikametgah e devletten indirip yükledim anında onayladı.
Sen ödeme alabildinmiBeş -10 dk düşer dost Tebrikler güzel günlerde kullan
Evet boşuna eklemisim. Oyuna girilmiyor sizde o sorun var mı dostumİkemet gerekmiyor kimlik doğrula yetiyor aslında
Bilmiyorum dost ben dün kaybettim istesem çekerdim 30 dolar vardı 15 dolarlık kupon vardı bide ermenistan galibiyetinden 120 dolar kaçtı öyle yok oldukEvet boşuna eklemisim. Oyuna girilmiyor sizde o sorun var mı dostum
Geçmiş olsun dostum. Biz daha çok kaybederizBilmiyorum dost ben dün kaybettim istesem çekerdim 30 dolar vardı 15 dolarlık kupon vardı bide ermenistan galibiyetinden 120 dolar kaçtı öyle yok olduk
Dost aynı kimlik miaz once yenıden multi uye oldum anında eklendı spın 50dolar oldu cektım
,