slm dostum nasıl cekım yapcaz banada tarıf etsene
siteyi bırak kardeşine bile gönderilmez hayatını karartırlarBöyle sitelere kimlik gönderilmez
slm dostum nasıl cekım yapcaz banada tarıf etsene
siteyi bırak kardeşine bile gönderilmez hayatını karartırlarBöyle sitelere kimlik gönderilmez
Gerçekten öyle doğru hesapları kapatmışlar demek ki kimlik lazımdı bunlara ondan actılar hesabı sonra toplayınca kapattılarsiteyi bırak kardeşine bile gönderilmez hayatını karartırlar
PDF yaptım oldu 2 saattir uğraşıyoruz PNG ileKnka PDF yapıyorsun kimliğinin fotosunu çekiyorsun kirpiyorsun sıfıra sıfır ondan sonra PDF ceviyorsun
Settings tıklaNerden kyEkli dosyayı görüntüle 634958Ekli dosyayı görüntüle 634958c yapcaz türkçeye ceviremedim
Telefonda ulke kodu yokSettings tıkla
Sonra da isaretledigim yere tıkla orada doğrulama yazıyor tabi sende şuan ingilizce ilk önce Türkçe yap onu sağ üsttenNerden kyEkli dosyayı görüntüle 634958Ekli dosyayı görüntüle 634958c yapcaz türkçeye ceviremedim
Var da doğru telefon numarası gir deyip duruyor bende yapamadım orasınıTelefonda ulke kodu yok
Karalara aklıyolar anladıkları paralarda teröre gidiyor destek olarakGerçekten öyle doğru hesapları kapatmışlar demek ki kimlik lazımdı bunlara ondan actılar hesabı sonra toplayınca kapattılar
Madem biliyorsun oraya gittiğini niye üye oldun o zaman dostKaralara aklıyolar anladıkları paralarda teröre gidiyor destek olarak
Telefonda ulke kodu yok
Gerek yok onaylama oyuna soktu 60 dolar ödediNejykr burda telefonu onaylamiyorEkli dosyayı görüntüle 634967
Ben zaten yanmışım bu saatten sonra bana dokunan devlet dokunduğuna pişman olur 😉Madem biliyorsun oraya gittiğini niye üye oldun o zaman dost
Telefon onaylamadan yapılan kazan silinir geçmiş olsunGerek yok onaylama oyuna soktu 60 dolar ödedi
BEN NASIL ALCAM BUNU KYC NERDEN YAPIYORUZGerek yok onaylama oyuna soktu 60 dolar ödedi
alakası bile yok 2 kere cektımTelefon onaylamadan yapılan kazan silinir geçmiş olsun
Gösterdim ya reis ss attım yaBEN NASIL ALCAM BUNU KYC NERDEN YAPIYORUZ