- 21,109
- 13,870
- 113
Dost senin şans iyi de neden betlondraBilemedim maçlar sıkıntı hep varmı tutacak maç aklimizda
Dost senin şans iyi de neden betlondraBilemedim maçlar sıkıntı hep varmı tutacak maç aklimizda
Arayüzü hoşuma gitti bugün girmistimDost senin şans iyi de neden betlondra
Çekim ver site yüksek meblağ ödemiyor. Adamlar 2 k yı zor ödediği olmuş. Başka siteden devam etArayüzü hoşuma gitti bugün girmistim
Çek başka yerde oyna kral kayıp bonusunu pic etmeArayüzü böyle olan başka site biliyosaniz söyleyin sevdim ben
Hah bir de bu var.Çek başka yerde oyna kral kayıp bonusunu pic etme
Ben o topa girmem kasan yükseldi.ama su topa girerim.parayi çek başka sitede dvm et ana paranın 3 katı kayip bonusu alırsın kaybetsen bileBilemedim maçlar sıkıntı hep varmı tutacak maç aklimizda
Evet o var dimi dur bu turdan sonra öyle yapalimÇek başka yerde oyna kral kayıp bonusunu pic etme
En azından sağlamBir kurşunluk içerde bıraktım burdan kasa basarak gidecez Almanya çok korner oldu bugün daha olmaz
Kanka ödeme var o yüzden risk aliyorumŞu parayı çek şuradan gece yine roll takip edecen sabaha kadar yoksa
Hadi bol şanslarBir kurşunluk içerde bıraktım burdan kasa basarak gidecez Almanya çok korner oldu bugün daha olmaz
Tamam dost buraya gircemEn azından sağlam
Bol şansBir kurşunluk içerde bıraktım burdan kasa basarak gidecez Almanya çok korner oldu bugün daha olmaz
Bol şans . İnşallah bile bile lades olmazsın.Bir kurşunluk içerde bıraktım burdan kasa basarak gidecez Almanya çok korner oldu bugün daha olmaz
Bu sitede alınmaz o risk. Başka site mı kalmadiKanka ödeme var o yüzden risk aliyorum
İnsallahBol şans . İnşallah bile bile lades olmazsın.