- 5,783
- 1,644
- 113
Bu Almanya'da acayip 12.suradaki takım 1. Yi yeniyor arkadas
Cansiniz canYaw sen keyfine bak kim nasıl kusura bakabilir?önce can sonra canan hele kendi işini gör sen
Kardo neden 15 k o da var 🤣🤣Bu Almanya'da acayip 12.suradaki takım 1. Yi yeniyor arkadas
Roll zaten kaç saat oldu o önemli değil. Kuponları da güzel yapıyon son adım patlamadan bence çek. Ufak ufak devam etMaç seçici olup rolü biraz uzatıyorum kusura bakmayın pazartesi ödeme yapmassan icraya girecem o yüzden nokta atış yapmaya calisiyorum
İcraya girecek borcum var kanka 10 üstü her türlü paraya okeyimKardo neden 15 k o da var 🤣🤣
6 k da 375 tl ye iyi para. Çek bitir. Sonra 1 k 1k yeniden başlarsın. Kafan rahat olur
Biliyon mu hayatım ilk 2.adimi gectigim rol sans varken böyle devam ediyom 🤣🤣Roll zaten kaç saat oldu o önemli değil. Kuponları da güzel yapıyon son adım patlamadan bence çek. Ufak ufak devam et
Kardo işte bir anda patlama şansın var. Kafana göre takıl hangisi mantıklıysa senin için. Yarısını bugün oynarsın yarısını yarın. 1000 e 500 Freebetler olur onlara bakarsın. 15 dersen de devam et ama bu siteden kesin çekBiliyon mu hayatım ilk 2.adimi gectigim rol sans varken böyle devam ediyom 🤣🤣
Burdan çekim yapacam zaten bundan sonraKardo işte bir anda patlama şansın var. Kafana göre takıl hangisi mantıklıysa senin için. Yarısını bugün oynarsın yarısını yarın. 1000 e 500 Freebetler olur onlara bakarsın. 15 dersen de devam et ama bu siteden kesin çek
500 frebet nere veriyor ordan bı gece denenirKardo işte bir anda patlama şansın var. Kafana göre takıl hangisi mantıklıysa senin için. Yarısını bugün oynarsın yarısını yarın. 1000 e 500 Freebetler olur onlara bakarsın. 15 dersen de devam et ama bu siteden kesin çek
Valla aklıma gelmiyor şu an 3-4 sitede görmüştüm. Araştırsan rahat bulursun. 12 den sonra da bak500 frebet nere veriyor ordan bı gece denenir
Tamam kankaValla aklıma gelmiyor şu an 3-4 sitede görmüştüm. Araştırsan rahat bulursun. 12 den sonra da bak
Valla aklıma gelmiyor şu an 3-4 sitede görmüştüm. Araştırsan rahat bulursun. 12 den sonra da bak
Dostum rekabet166 bu sitede ilk yatırima cal center bonusu var sorgulamadan direk veriyorlar 1 k ya 500 TL kes para çevrim 1.50 tek kat. Canlıya sor önce he derse al500 frebet nere veriyor ordan bı gece denenir
Aynen güzel olduBu da wonnn artık devam
Çekip geciyom simdiE buda Won çekim yap başka siteye go reis
Tamam bakicam simdiDostum rekabet166 bu sitede ilk yatırima cal center bonusu var sorgulamadan direk veriyorlar 1 k ya 500 TL kes para çevrim 1.50 tek kat. Canlıya sor önce he derse al