- 9,280
- 4,091
- 113
Role talibiz saygılar 😂Yeni bir şey değil dost 3 gündür elimizde oynuyoruz bu arada ödemiş site
Role talibiz saygılar 😂Yeni bir şey değil dost 3 gündür elimizde oynuyoruz bu arada ödemiş site
4k insanlık için küçük bizim için büyük paraya 🤣Kasa kaça cikti dost
Çok rahat öder geçen seneye kadar en aktif oynadığım yerdi. Bir haftada total'de 500 k çekmişizdir arkaşımla. Onlarda da sıkıntı şu 5 k altını 15-30 dkSöyle bakalım dost padişahbet 35 k yi odermi ?
Valla haklısın kardoAga yav valla ne gerek var
Baştan hata. Arayüzü beğendim diye merdiven altı sitede oynar mı insanAga yav valla ne gerek var
Bir daha tovbeBaştan hata. Arayüzü beğendim diye merdiven altı sitede oynar mı insan
Bir laf varda bunu burada söyleyemeyeceğim 😂Bir daha tovbe
🤣🤣🤣Bir laf varda bunu burada söyleyemeyeceğim 😂
Şey edilmiş şeyin davası olmaz mı dost 😄Bir laf varda bunu burada söyleyemeyeceğim 😂
Banada 1 bardak suAyıp ediyorsun dost kebab dediğin kaç para şimdi de söyleriz
Banada esc 🤣🤣 @BeşiktaşBanada 1 bardak su
Yok. Hayat kadınının tövbesi HiYAARRi görene kadarmış 😂😂😂Şey edilmiş şeyin davası olmaz mı dost 😄
Alsana ESC)Banada esc 🤣🤣 @Beşiktaş
HahahaAlsana ESC)
Banada 1 bardak su
Kontrollerinizi sağlıyorum efendim lütfen hatta bekleyiniz...Banada boş hava
Eklese ne olcak la bro 5k nerde 200 lira nerde.bu londrayi nerden buldunda para attın o kdr site varken yahuVbet frespin vermiş imdadımıza koştu galiba
Hatta çok bekledik gelen bir şey yok umut bu toprakları terketmiş. Hem de en yakınlarımız tarafındanKontrollerinizi sağlıyorum efendim lütfen hatta bekleyiniz...
Hayda yapma gece gece boş ver dünya kahrını diyicem ama olmuyorHatta çok bekledik gelen bir şey yok umut bu toprakları terketmiş. Hem de en yakınlarımız tarafından