- 25,439
- 23,311
- 113
Ovvv eyup 2 lefi kldi yunan maci orda
Yeri dm bro! Varsa şahsi düşüncen gider dm den yazarsın. Milleti zan altına atmazsin.X
Yeri nere bro?söyle bidahakine orda yapayim
Bol şans Eyüp 2 yaptı şimdiGelirse 1 rolcu daha
Ekli dosyayı görüntüle 651142
İşi varmış bekliyoruzAktas 2x yap gel hadi aslanım
Sen kımsınkı capımız yetmıcek ıyı guldurdunCapiniz ona yetmez zaten
@Hitman93 sahtekar dost nerelerdesinAktas 2x yap gel hadi aslanım
Canı sıkılan laf atma derdınde adamın adını bıle anmamısız bıze bulasıyoS.et sarı daha ufak meblayi borç alıp ödeyemeyen dansöz gibi donen birine yorma kendini
trikala son 30 dkGelirse 1 rolcu daha
Ekli dosyayı görüntüle 651142
Kimi zan altında bıraktım kardeş hirlimi dedim hirsizmi dedim olan yazdım ben.senin yaranmi var ?,Yeri dm bro! Varsa şahsi düşüncen gider dm den yazarsın. Milleti zan altına atmazsin.
Bol şanslarGelirse 3-4 arkadaşa ulasiriz
Kardeş yazdığını oku gel. Ondan sonra ne demek istediğimi anlamaya çalış yok yine anlamadiysan zorlama.Kimi zan altında bıraktım kardeş hirlimi dedim hirsizmi dedim olan yazdım ben.senin yaranmi var ?,
Biz dilenmiyoz burda sarıcım kişi kendinden bilir işi bizi bilen biliyo başkasının bilmesine gerek yokCanı sıkılan laf atma derdınde adamın adını bıle anmamısız bıze bulasıyo
Anladım ben senin derdinide anladım.bak bu kadar adam var bitek sen üstüne alındım.neyse münakaşaya gerek yok.iyi gunlerKardeş yazdığını oku gel. Ondan sonra ne demek istediğimi anlamaya çalış yok yine anlamadiysan zorlama.
Adam olan anlar adam olan alınır zaten kardeş. Yüzünde teneke olanın anlayacağı şey değil ana avrat sovsen Yarabbi Şükür çeker. Hadi eyvallah iyi günler.Anladım ben senin derdinide anladım.bak bu kadar adam var bitek sen üstüne alındım.neyse münakaşaya gerek yok.iyi gunler