- 8,926
- 3,787
- 113
@Aktas25 burada misin kardeş?
Eyv dost fix atalim miSimdi inceledim baktim @Hakan170 @Aktas25 @heineken00 bu 3 u roll ypcak.aktas tekalaliye, hakan solayagima,heineken canere aticak 500 er tl yollucam 2 adim ypcaksiniz,kazanan 500tl yazdiklarima atacak 1 er kisiyede 250 sans paarasi aticak ok
Burdayım@Aktas25 burada misin kardeş?
Kadir olarak benden bahsediyosan cansın kral ama ben rollde aktif değildim seçse hakka geçerdi güzel düşüncen için teşekkürler canımBennolsam ilk seni secerdim reco sen paylasan adamsın sürekli kopartma peşinde olanlardan deilsin.bazi adamlarin forumda 1 etkinliği yok olanida bu gibi dağıtım yapan arkadaşlar zorla actiriyorlar kendi paraları ile 1 liralık etkinlikleri yok.seni hakanı kadiri seçerdim ilk gözume çarpanlar bunlar
İyi hadi bol şansBurdayım
Sıra sana gelirse senin rolle geleceğim kralİyi hadi bol şans
Vay beSimdi inceledim baktim @Hakan170 @Aktas25 @heineken00 bu 3 u roll ypcak.aktas tekalaliye, hakan solayagima,heineken canere aticak 500 er tl yollucam 2 adim ypcaksiniz,kazanan 500tl yazdiklarima atacak 1 er kisiyede 250 sans paarasi aticak ok
Adamlar ugrasti sana pikacuya zaten atiyorum birazda farkli kisiler yapsin akilli oynsinnlar millet sebeblnsinVay be
Burdan başlıyorum benAdamlar ugrasti sana pikacuya zaten atiyorum birazda farkli kisiler yapsin akilli oynsinnlar millet sebeblnsin
Takip edemiom herkesiBu adam bizi muhattapmi almıyor bana mı öyle geliyor ??? @nişantaşı ???
Rolü şimdi mi yapım müsait bı zamanimda miTakip edemiom herkesi
Tam tersi abi sen yaptırıyorsun 😁😁Bi bize kimse yaptırmıyor 😁
Acaba nedenBi bize kimse yaptırmıyor 😁
Rast gele dostAdım 1
Teşekkürler @nişantaşı
Başarırız inşallah
İlk adım basket sonra ki adım 2 tane futbol olacak.
3 5 kisi var böyle en ufak tartısma da birbirine destek olanÇokta takılma dost abuzemis recomus felan buranın bonus çetesi bunlar foruma beş kuruş faydası olmayan geçimlerini etkinliklerden sağlayan üyeler bir birbirlerini pofpoflarlar dağıtım yapan adam görmesek recoyu dagitimci olarak tanitacak
Dost ben recodan da ödül aldım mevzumuz o değil ki sende biliyorsun elimde oldukca paylaşırım. Ama orada yazılan ve yapılan genelleme rahatsız edici bir durum. Ki ben bir arkadaşa gecenin bir vakti dm bile atmıştım samimiyetimiz olmasada bakiye yapıp ulasacaktim dönmedi geriye sabahına da sıfırlandık. Ama yapılan genelleme ciddi anlamda rahatsız ediciÇokta takılma dost abuzemis recomus felan buranın bonus çetesi bunlar foruma beş kuruş faydası olmayan geçimlerini etkinliklerden sağlayan üyeler bir birbirlerini pofpoflarlar dağıtım yapan adam görmesek recoyu dagitimci olarak tanitacak