Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mrxfloud / Kasa 850 Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir3471

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,942
4,598
113
Bennolsam ilk seni secerdim reco sen paylasan adamsın sürekli kopartma peşinde olanlardan deilsin.bazi adamlarin forumda 1 etkinliği yok olanida bu gibi dağıtım yapan arkadaşlar zorla actiriyorlar kendi paraları ile 1 liralık etkinlikleri yok.seni hakanı kadiri seçerdim ilk gözume çarpanlar bunlar
Kadir olarak benden bahsediyosan cansın kral ama ben rollde aktif değildim seçse hakka geçerdi güzel düşüncen için teşekkürler canım

halil889*

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,515
1,550
113
Çokta takılma dost abuzemis recomus felan buranın bonus çetesi bunlar foruma beş kuruş faydası olmayan geçimlerini etkinliklerden sağlayan üyeler bir birbirlerini pofpoflarlar dağıtım yapan adam görmesek recoyu dagitimci olarak tanitacak
3 5 kisi var böyle en ufak tartısma da birbirine destek olan

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,926
3,787
113
Çokta takılma dost abuzemis recomus felan buranın bonus çetesi bunlar foruma beş kuruş faydası olmayan geçimlerini etkinliklerden sağlayan üyeler bir birbirlerini pofpoflarlar dağıtım yapan adam görmesek recoyu dagitimci olarak tanitacak
Dost ben recodan da ödül aldım mevzumuz o değil ki sende biliyorsun elimde oldukca paylaşırım. Ama orada yazılan ve yapılan genelleme rahatsız edici bir durum. Ki ben bir arkadaşa gecenin bir vakti dm bile atmıştım samimiyetimiz olmasada bakiye yapıp ulasacaktim dönmedi geriye sabahına da sıfırlandık. Ama yapılan genelleme ciddi anlamda rahatsız edici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...