- 9,517
- 4,232
- 113
Maç bitmeden bişey diyemeyiz ama kötü başlamış barem 13 altında bahsinGitmiş maç sonu akmış gece biter artık rolü
Maç bitmeden bişey diyemeyiz ama kötü başlamış barem 13 altında bahsinGitmiş maç sonu akmış gece biter artık rolü
Sağol valla sayendeHadi iyisin knk 500 geldi
Çekim verdim knk dm den IBAN atSağol valla sayende
tebriklerÇekim verdim knk dm den IBAN at
Dostlar kızıyorsunuz ama ilk per üst alacaktım vazgeçtim ms aldım ilk per alsam smdi yatmisti en azından smdi azda olsa şansımız varGitmiş maç sonu akmış gece biter artık rolü
Bol şanslar dostDostlar kızıyorsunuz ama ilk per üst alacaktım vazgeçtim ms aldım ilk per alsam smdi yatmisti en azından smdi azda olsa şansımız var
Yazdım dostum kesenize bereket hem senin hem @nişantaşıÇekim verdim knk dm den IBAN at
Reis roll başarılı arkadaşa gelince 500 atıyorumOvvv eyup 2 lefi kldi yunan maci orda
Ben sana ne dedim roll hakkı senin dedim. Ne oynayacağına karışmam. Ama 2 kusur saat sonra bitecek roll yapılmaz dost bizimde ihtiyacımız varDostlar kızıyorsunuz ama ilk per üst alacaktım vazgeçtim ms aldım ilk per alsam smdi yatmisti en azından smdi azda olsa şansımız var
Attın mı knkYazdım dostum kesenize bereket hem senin hem @nişantaşı
@Hakan170 rol başarılı oldu bir kişiye şans parası kimi seçtin dostSimdi inceledim baktim @Hakan170 @Aktas25 @heineken00 bu 3 u roll ypcak.aktas tekalaliye, hakan solayagima,heineken canere aticak 500 er tl yollucam 2 adim ypcaksiniz,kazanan 500tl yazdiklarima atacak 1 er kisiyede 250 sans paarasi aticak ok
Knk siz karar verin ben secsem haksızlık olur@Hakan170 rol başarılı oldu bir kişiye şans parası kimi seçtin dost
Dost ridvanada şans parası at istersenAttın mı knk
Rido gel ortak kupon yapalım@Hakan170 rol başarılı oldu bir kişiye şans parası kimi seçtin dost
Sen sec dost takip eden diğer kişi dostumdur hiç bir haksızlık olmazKnk siz karar verin ben secsem haksızlık olur
Hangi kamil yapmis onuGitmiş maç sonu akmış gece biter artık rolü
Knk birinize atıyım ortak yapsanızRido gel ortak kupon yapalım
@Aktas25 😁😁Hangi kamil yapmis onu