- 22,779
- 20,724
- 113
Bize yine yokRoll yap 3 kisiye 300 at,500 atim sana hedefin 2bin olsun kLani senin olsun
Bize yine yokRoll yap 3 kisiye 300 at,500 atim sana hedefin 2bin olsun kLani senin olsun
2 kişi 250Cabuk karar verin
Rolling nedir bilsin ona gore davransin. Karaliste alindiKanka adam heves etmiş almış hakkıdır da 2.5 saat sonra bitecek roll ilk adımı tuhaf geldi bana
Dost özür dilerim halili unuttuk en çok futbolu o takip etti neredeyseRoll yap 3 kisiye 300 at,500 atim sana hedefin 2bin olsun kLani senin olsun
Yavaş gel dost ne yazıp yazmayacağımi sana mı soracam kendine gelrıdvan benim yazdıkkarımı copy past yapıp duruyordu neyini takip etti adam
2 kisi 250 yapalım siz bölüsün diğer rollde var sizin zatenDost özür dilerim halili unuttuk en çok futbolu o takip etti neredeyse
Karar felan yok dayıCabuk karar verin
roll yap ya da sen 500 le çıkarsk bölüselimBeyler ben roll istiyorum yapmak isteyen varsa yapsın destekleyelim ben yapmasamda olur o zaman
Tamam kanka ben yaparim :dBeyler ben roll istiyorum yapmak isteyen varsa yapsın destekleyelim ben yapmasamda olur o zaman
Hoşgeldin engelli dostm
500 at roll yapalım katlarsak bölüsürüz bizEwet sonuc 250 250 mi atiyorum 500 rolmu
Kardeş hiç ugrasmayalim hakan ridoya atacak Nişantaşı seninle bana atsın 250 olay kapansın daha fazla konuşursak konu kilit yiyecek2 kisi 250 yapalım siz bölüsün diğer rollde var sizin zaten
Tmm dost ne kızıyorsun 250 ilede yaparsın rolüBeyler ben roll istiyorum yapmak isteyen varsa yapsın destekleyelim ben yapmasamda olur o zaman
Dayı ben yapıyormuyum rol şimdiEwet sonuc 250 250 mi atiyorum 500 rolmu
Kime atacak sana mı atacak bana mı ?500 at roll yapalım katlarsak bölüsürüz biz
tm broKardeş hiç ugrasmayalim hakan ridoya atacak Nişantaşı seninle bana atsın 250 olay kapansın daha fazla konuşursak konu kilit yiyecek