- 1,621
- 284
- 83
Ödülüm geldi teşekkür ederim @Hakan170 @nişantaşı
Hyadi bakalim dost sende yap rolü sende bize at bariÖdülüm geldi teşekkür ederim @Hakan170 @nişantaşı
Git kendi 250 ni 3000 yap hepsini çek dost🎰🎰
🎁 HERKESE TAM 333₺ NAKİT HEDİYE
🎰 Kodu Kullan 333₺ Nakit Kazan !
🔣 KOD: '' piyasanınsefiri ''
🟣 3.000₺ Yap, Direkt 300₺ Çek !
👑 ZLOT ORİGİNALS OYUNLARINDA GEÇERLİDİR.
⏰ 15 Dakika Aktif Kalacaktir.
🎰 INSTAGRAM 🎰 TWITTER
✅ Giriş İçin Tıkla ✅
@Hakan170 dost burayı okudun dimiSimdi inceledim baktim @Hakan170 @Aktas25 @heineken00 bu 3 u roll ypcak.aktas tekalaliye, hakan solayagima,heineken canere aticak 500 er tl yollucam 2 adim ypcaksiniz,kazanan 500tl yazdiklarima atacak 1 er kisiyede 250 sans paarasi aticak ok
Gelmedi mi odulun ?@Hakan170 dost burayı okudun dimi
Biraz yukseltebilirsem yapicam inşallah bi arkadaşa borcum var da onu vericemHyadi bakalim dost sende yap rolü sende bize at bari
100 TL attı dost olayı yanlış anladı herhaldeGelmedi mi odulun ?
Sen rol yapacan dost onunla 😁😁Biraz yukseltebilirsem yapicam inşallah bi arkadaşa borcum var da onu vericem
Yanlış anlamıştır100 TL attı dost olayı yanlış anladı herhalde
Bende öyle düşünüyorumYanlış anlamıştır
Yok ridom onun roll yapmasına gerek yok ödül aldı o roll parası değildiSen rol yapacan dost onunla 😁😁
Bizim adam kayıp gelene kadar parayı bitirmese bari 😁😁Yok ridom onun roll yapmasına gerek yok ödül aldı o roll parası değildi
O yanlış anlamışBizim adam kayıp gelene kadar parayı bitirmese bari 😁😁
Ya kurban olayım kimse laf etmedi kanka sanaDostlar gerçekten ayıp oluyor ama yani bi roll yapalım dedik yemediğimiz laf kalmamış yok kamil yok bilmem ne yani ilk adım fb üst alacaktım oda yatacakmis zaten bende ma üst aldım yani ama herkes bi laf demiş anlamadım bida olmaz kusura bakmayın yani
Umarım dostO yanlış anlamış
Dost yani herkes bisey demiş baksana bilseydim almazdimYa kurban olayım kimse laf etmedi kanka sana
Ya sal gitsin olacağına varır herşeyDost yani herkes bisey demiş baksana bilseydim almazdim